Североизточна среща - Търговище. 12.04.2008г.
- pRo_4_LiFe
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колеги, здравейте от варненския фен клуб. Първо искам да ви благодаря от името на целия VW колектив от Варна за добре организираната среща! Аз за жалост нямах възможността да присъствам на нея, за което съжалявам. Като отговор на вашата сбирка, и ние тука сме замислили една Североизточна сбирка на VW Club, дата не сме уточнили още и точното място. Та въпроса ми е дали бихте ни удостоили с вашето присъствие така, както ние ви удостоихме, с цел да си прекараме пак весело с много други колеги от околните градове... чао и поздрави
VW RuLeS...
VW RuLeS...
- popyi
- Автомобил:
- Двигател:
pRo_4_LiFe написа:Колеги, здравейте от варненския фен клуб. Първо искам да ви благодаря от името на целия VW колектив от Варна за добре организираната среща! Аз за жалост нямах възможността да присъствам на нея, за което съжалявам. Като отговор на вашата сбирка, и ние тука сме замислили една Североизточна сбирка на VW Club, дата не сме уточнили още и точното място. Та въпроса ми е дали бихте ни удостоили с вашето присъствие така, както ние ви удостоихме, с цел да си прекараме пак весело с много други колеги от околните градове... чао и поздрави
VW RuLeS...
разбира се колега че ще ви удостоим с нашето присъствие, много силна варненска група бяхте

- fac3`t0`fac3
- Автомобил: Vw Golf ABF
- Двигател: ABF
-
- Автомобил:
- Двигател: AHF 2000