Водачи за стъкло
Водачи за стъкло
Здравейте всички на които не им работят ел.стъклата.
Днес аз оправих този проблем.От предишни теми разбрах,че пластмасовите водачи са дефицит и реших да пиша за тези които имат проблем,от каде могат да си намерят :да .Адреса е ГР. БУРГАС "АВТОКЪЩА БУРГАС"-ЧЕ ТАМ ОТДАЗД СМЕНЯТ СТЪКЛА НА АВТОМОБИЛИ."ДАНИГЛАС"-така се казва мястото.Цялата процедура е 10-15мин. и струва 40-50лв.Толкова ми казаха на мен де.преди една седмица ми казаха по малко но няма значение.бях готов да си порачам за 170лв,така че 10 лв не са от значение.

доколкото разбирам си отишъл, оставил колата, платил и палил
откъде знаеш, че са сменили водачите?? нови ли са сложили или втора ръка?? цена само за водачите може ли да кажеш??
на мен не ми трябват, но аз си отворих вратата, свалих механизма и пластмасовия водач го застопорих с металнаскоба (а може и с тел или с пирон и т.н.) и ми излезе без пари
та дай некво инфо

откъде знаеш, че са сменили водачите?? нови ли са сложили или втора ръка?? цена само за водачите може ли да кажеш??
на мен не ми трябват, но аз си отворих вратата, свалих механизма и пластмасовия водач го застопорих с металнаскоба (а може и с тел или с пирон и т.н.) и ми излезе без пари

Не колега бях там през цялото време.Сложиха ми нов водач.Дори изкараха цяла торба с водачи.Моя така беше чупен че няма как да го прая, а и време не ми остава много.Или освен през ноща да седна да го правя.А за цената ми казаха че водача е 15 лв.смятах че ремонта ще ми излезе 35 лв но нали знаеш, че там няма точно определена цена.Всеки та пердаши както си иска.Такава ний държавата и оправия нема.
- danypetkov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- martina_mollova
- Автомобил:
- Двигател:
моля да ми помогнете
Може ли да ми кажете от къде мога да си купя тези щипки които държат стъклото, търсих на много места и на морги и все искат да ми пробутат целия механизъм, който струва 170 лв, а на мен са ми счупени само пластмасовите щипки. Моля Ви някой ако знае от къде да си купя или къде да ида моля да ми каже.
- suggar
- Автомобил: Seat Ibiza
- Двигател: ASV
danypetkov написа:значи колеги, на мен също не ми работи предното дясно ел стъкло, но как мога да разбера точно дали повредата е в тези "водачи", за които говорите, или е от нещо друго? хелп плс !
Стъклото като речеш да го сваляш чува ли се машинката да работи??? Ако не пробваи първо да сменит ключа със този които ти е здрав и виж да не е той проблема . Ако и със здравото копче не бачка може да е от самата машинка, съмнява ме да е от кабели. И така ако е от тези държачи машинката ще върти и ще я чуеш , но ако не - ново
водач
на мен ми трябва такъв водач ,ама вече 2 бр. - преден и заден за лява врата .ако имате идея помогнете.(този е счупен-не е целия) http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=5715496
Здравейте,
И аз също имам проблеми със стъклата на моето Поло. Понеже баща ми обича да се занимава с него и има огромното желание да ги поправи, искам да ви попитам дали някои може да ми прати инструкции как да отворим самата врата. Питали сме на няколко места до сега и на всякъде ни казват, че обикновено се чупели щипките, с които кората е закрепена за вратата. Не ми се вярва, че това е единствения начин да разглобя вратата, така че ако някои има повече опит в тази област и може да ни помогне бих била много благодарна!
Лек ден на всички!
И аз също имам проблеми със стъклата на моето Поло. Понеже баща ми обича да се занимава с него и има огромното желание да ги поправи, искам да ви попитам дали някои може да ми прати инструкции как да отворим самата врата. Питали сме на няколко места до сега и на всякъде ни казват, че обикновено се чупели щипките, с които кората е закрепена за вратата. Не ми се вярва, че това е единствения начин да разглобя вратата, така че ако някои има повече опит в тази област и може да ни помогне бих била много благодарна!

Лек ден на всички!

Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”