И някакви идеи как да го тунинговам на външен вид
VW Passat 1.9 TD
-
ogniansarov
- Автомобил:
- Двигател:
VW Passat 1.9 TD
Колеги, на моя пасат турбината как мога да я направя се чува ??
или да ми препоръчате фирма за тунинг във Варна 
За турбината нямам представа, ТД си е скапана работа
Най-добър опит за оптичен тунинг се черпи от гугъл, но за мен на пасата му трябва просто едни bad look, леко раздут, летНи джанти и полир паста
. Задължително без лепенки, само умазват красивите линии. Не си казъл какъв ти е пасата (предполагам б3
). Ето един наистина красавец http://images06.snimka.bg/000683238.jpg . Части можеш да си поръчаш и от интернет, ако няма магазин/сервиз при теб.
Последна промяна от Mapa на Пет 11 апр 2008 22:32, променено общо 1 път.
-
ogniansarov
- Автомобил:
- Двигател:
-
ogniansarov
- Автомобил:
- Двигател:
ogniansarov написа:ами да дайте някой друг съветкато идея как да го направя
като за начало мисля да сменя предните фарове и стоповете ама нз на каква цена въврят тези как се казвахв Angel Eyes или нещо такова и после да затъмня стаклата задните
Не са евтини, но точна цена не се сещам в момента. Един приятел си направи експеримент и пръсна стоповете с черен спрей, бая хубави станаха и цвета не им се е променил за 3-4 месеца вече. Ако пасаткото ти е черен - кристални стопове и ангелси очи + намръщен капак и си цар на пътя
http://www.car-vs-car.de/images/resized ... 3-szcb.jpg
Ако се сещаш има някои б3ки с големи лайсни отстрани - долната страна на вратите е цялата покрита. Не знам дали има начин да се закрепят, но на мен много ми допадат
-
ogniansarov
- Автомобил:
- Двигател:
Това е една от колите, които ако не си готов да дадеш 20 000лв за тунинг, няма как да се направи хубава. Просто има такива, които държат и такива, които не държат на тунинг. Моето мнение е да не си даваш парите за глупости, по-добре ги изпии или изяж
Мара: за пасата от снимката мога да кажа само, че е отвратителен, изглежда все едно съм изсипал една торба с разни неща на земята. Но пък, всеки има право на вкус и аз щъ-нещъ уважавам това на другите.
Мара: за пасата от снимката мога да кажа само, че е отвратителен, изглежда все едно съм изсипал една торба с разни неща на земята. Но пък, всеки има право на вкус и аз щъ-нещъ уважавам това на другите.
-
ogniansarov
- Автомобил:
- Двигател:
-
ogniansarov
- Автомобил:
- Двигател: