Говоря за това че тия турски филтри за по 30-40 лева ли са колко там няма смисъл да се купуват.Ама никакъв.Ама обикновено хората предпочитат сами да си блъскат главата и тогава приемат съвети.
Дай 100-150 лева колега,но си вземи нещо качествено,ако трябва си го поръчай извън BG.
Монтиране на Спортен филтър за Golf III GTI 16 V
- Gesha_GTI
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
reactiven написа:Gesha_GTI написа:Колега просто имам супер добри наблюдения върху К&N филтър и за това го препоръчвам.Препарата за почистване ти е около 30-40лв,а за самия филтър можеш да потърсиш в Импас56 и бъди сигурен че там няма да получиш менте![]()
Ето ти и официалния сайт на фирмата http://www.knfilters.com/default.htm ,но както казах взимаи направо Импас56
само да добавя + това - импас правят % отстъпка за колеги от форума
Имапс 56 е точното място,от там съм взимал спортен филтър К&N само че панелен и съм много доволен

- pacoboy
- Автомобил: passat b7 4motion
- Двигател: CFGB
- Контакти:
Някой ако ми каже ква е разликата при филтър за 100лв и за 30лв.
Аз така като гледам нямат никаква разлика, само щото пише еди кво си ли се вдига цената?
Карал съм и със скъп (не мой) и с моя си евтиния и не намирам ама никаква разлика и при звук или вървеж.Май са само митове че скъпите филтри са добри и качествени.
Използвам темата за да разбера мненията на компетентните , които знаят от какво се правят скъпите и евтините въздушни филтри (конусовидни).
Благодаря много.
Аз така като гледам нямат никаква разлика, само щото пише еди кво си ли се вдига цената?

Карал съм и със скъп (не мой) и с моя си евтиния и не намирам ама никаква разлика и при звук или вървеж.Май са само митове че скъпите филтри са добри и качествени.
Използвам темата за да разбера мненията на компетентните , които знаят от какво се правят скъпите и евтините въздушни филтри (конусовидни).
Благодаря много.
- freshenero
- Автомобил: Sharan
- Двигател: ADY 2000
п
Май ти ще си последния писал по темата т. е. аз,евала.
- reactiven
- Автомобил:
- Двигател:
pacoboy написа:Някой ако ми каже ква е разликата при филтър за 100лв и за 30лв.
Аз така като гледам нямат никаква разлика, само щото пише еди кво си ли се вдига цената?![]()
Благодаря много.
колега не става въпрос за вървежа, а за защитата на двигателя......
- bugster
- Автомобил:
- Двигател:
Гледам и не вярвам на ушите си. От маса мнения 1 не даде на човека идея какво да прави с датчика който стои на кутията за въздушния филтър на ABF-a. Дали може без него, как да си го изработи ако не може без него и т.н. Каква точно е ролята на този датчик ......
Не че и аз знам, даже и мен точно това ме интересува
Ама толкова тъпи мнения за конусния и панелния видях, че просто .... нямам думи.
Бла бла панелен - бла бла конусен.
Панелния спортен колко е по-добър от обикновенния хартиен не знам и не дава рев, докато конусния променя звука на колата и дава 5 коня (спрямо панелния спортен) на колелетата за ABF-a. Това са накратко фактите!
Който надигне глас да чете тунинг раздела. Има факти и доказателства!
Не че и аз знам, даже и мен точно това ме интересува

Ама толкова тъпи мнения за конусния и панелния видях, че просто .... нямам думи.
Бла бла панелен - бла бла конусен.
Панелния спортен колко е по-добър от обикновенния хартиен не знам и не дава рев, докато конусния променя звука на колата и дава 5 коня (спрямо панелния спортен) на колелетата за ABF-a. Това са накратко фактите!
Който надигне глас да чете тунинг раздела. Има факти и доказателства!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”