Маховик Г4
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
DaveGahan написа:ами като е цена за тебе що ме дразниш само.отделен е въпроса ако можеш и мен да уредиш с такава цена за тоя комплект и ако може марката да е Лук или Закс(май така се казваше)
Е това не мога да го разбера!? В една друга тема пишеш как си дал 530лв за гъзария дето може и без нея /IN PRO фарове с китайски ксенон/ а се чудиш как да спестиш от съединителя /даже май на изплащане търсеше/ дето след двигателя е най-важен за колата ! Егати и приоритетите имаш честно

- DaveGahan
- Автомобил:
- Двигател:
естествено,че искам да спестя да не съм идиот да хвърлям пари дето и без тва ги нямам.досега има 2 предложения за отстъпка в парите така ,че какво точно неможеш да разбереш?!не става въпрос да се спестява от марката баси.аз и за фаровете търсех отстъпка но уви не стана.гледам да не правя компромиси за колата си доколкото мога и съм сигурен, че е 89078906 пъти по-поддържана от сумалъкати коли тук.моля да не се обиждаме на приоритети,щото аман от гъзари дето хвърлят просто така парите
- DaveGahan
- Автомобил:
- Двигател:
ако на някой мога да бъда полезен,случайно разбрах ,че феродов,притискателен дискове,демферен маховик и аксиална лагер помпа (неща които мен ме интересуват в момента) могат да се вземат с около 300 лв отстъпка в ЕЛИТ КАР в Бургас.всичко е малко над 1450лв а се дава на 1150лв.пича в магазина вика ,че двата диска и маховика идват опаковани в комплект и оттам идва малко по-евтино и още малко от това ,че пазариш за сума над 1000лв.марката е Закс или Сакс или незнам как се пише
но никак не е зле според мен.между другото сори за рекламата ама си продавам старите горепосочени части.повече инфо има в раздел ПРОДАВА!

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”