С какво е намазана колата отдолу за да не гние?

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
Tinko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tinko » Пон 14 апр 2008 14:16

Ами незнам ще пробвам и аз, не ми е много гнила колата просто тук таме има точки, но ме дразнят :)

Потребителски аватар
parno
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот parno » Пон 14 апр 2008 15:00

ох имам чувството че не си прочел какво съм написал?
не е само да го тръкнеш с телената четка и да го грундираш.ръждата си остава да яде под грунда :idea: трябва да я минеш със стабилизатор за ръжда който предотвратява повторна поява :idea:
моята стана година и малко от ремонта още не е загнила никъде по кръпките :idea:
не съм си в нас иначе ще ти снимам всичките химикали които имам против ръжда ...както ще намеря нещо ръждивичко и ще снимам процеса на обработване да видиш за какво аджеба са тия стабилизатори.
аз като се изсера си пускам водата да не мирише.ако само го повия с вестник няма да се вижда но ще вунка...същото е и с ръждата :lol: :lol:

Потребителски аватар
Tinko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tinko » Пон 14 апр 2008 15:42

Smoke написа:ох имам чувството че не си прочел какво съм написал?
не е само да го тръкнеш с телената четка и да го грундираш.ръждата си остава да яде под грунда :idea: трябва да я минеш със стабилизатор за ръжда който предотвратява повторна поява :idea:
моята стана година и малко от ремонта още не е загнила никъде по кръпките :idea:
не съм си в нас иначе ще ти снимам всичките химикали които имам против ръжда ...както ще намеря нещо ръждивичко и ще снимам процеса на обработване да видиш за какво аджеба са тия стабилизатори.
аз като се изсера си пускам водата да не мирише.ако само го повия с вестник няма да се вижда но ще вунка...същото е и с ръждата :lol: :lol:

Ахахаха направо си за Бисери от форума!

Добре с преобразовател пак ръждясва, явно има цака ще съм ти благодарен ако кажеш цялата рецепта, че сега на заплата ще се захващам с флексчето :)

Потребителски аватар
moni.sim 1,6
Автомобил: Audi A4
Двигател: ADR 1998

Re: С какво е намазана колата отдолу за да не гние?

Мнениеот moni.sim 1,6 » Пон 14 апр 2008 22:44

formati написа:тук там е паднало покритието, с какво да го възстановя?
BODY 930-то е черно и е на асфалтова основа.Разтваря се с разредител АМВ,ако ти се струва гъсто!Хубаво трябва да се почисти ръждата преди нанасянето му,че ако остане от нея пак започва да се развива :D

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”