проблем с чистачки
- kaiser666
- Автомобил: Bmw E34
- Двигател: M20B20
Re: проблем с чистачки
mitkoslb написа:колата ми е обладана от духовечистачките ми се включват сами когато си искат, като дам на контакт или в движение .испират когато си искат пълна лудница е каво и става на таз кола незнам за голф 2 става въпрос
Може да е от лостчето но при мен беше от скапаното реле,беше разбито и си включваше чистачките когато иска.Включат ли се и не спират

- mitkoslb
- Автомобил:
- Двигател:
точно така прави и при мен ама май нее от релето защото вчера пробвах друго реле от на един приятел голфа и няма разлика също както и със мойто реле а неговите чистачки пък като ги пуснеш спират където си искат може и неговото да е разбито сега остава още един вариант на една колежка от голфа релето да пробвам, ама аз като почна да въртя кoрмилото и тогава пак се пускат и като го удрям със ръка пак се пускат оф нз. ще направя още един тест със др. реле и ако не става ще ходя да си купувам лосче само данеее от него че
даже вчера ходих към бургас и задната чистачка се включи и 20 км карах тя си чисти и скърца и откачих
спях и свалих рамото заедно със чистачката 

- The Officer
- Автомобил:
- Двигател:
Мисля колега , че проблема ти е в лостчетата за чистачките и за мигачите-тия дето са под волана де.А може и само в едното да ти е проблема.При мен беше така.Те не подлежат на ремонт.Едно ново е около 25-30 лева-поне аз го взех за толкова.Сменяш и си готов.Друг е въпроса ако си със спортен волан и от там ти прави мизерии-щото и на тоя проблем съм се натъквал-скоро един колега се запали заради него , а преди време на друг му изгоря инсталацията заради спортния волан.Но мисля , че проблема е в лостчетата за чистачките.УСПЕХ.
BAHKATA_TDi написа:Smoke написа:при мен е в ключа за фаровете проблема.когато съм махнал ключа от контакт и щракна фаровете абсолютно всички тоци са ми достъпни:фарове чистачки парно(вентилатора) духове в багажника батепровери при махнат ключ тоя номер,
пп.все пак някой може ли каже каква е хавата при мен?приятельо, всички коли от фолксваген груп, при изваден контактен ключ, може да им запалиш фаровете + парното до края + дългите + пръскалката на предните чистачки и се включват чистачките.
Ама СЪВСЕМ ли си сигурен???

- gogo_golf(gg)
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”