Колеги , пиша тази тема с много насъбран яд, ненавист и лудост...
Проблема е следният , както повечето мой приятели от форума знаят , по-миналия петък , полото ми почна да губи много вода/антифриз , смятах за несъществен проблема и тръгнахме да го прибираме с един приятел , при което тръгна да загрява , сипахме вода , но след 100 метра пак , веднага се отзова колегата dkalfof с неговото поло да ни дърпа , сичко точно , ама като не е запалена ни има спирачки ни може да се върти геврека ... та след лека консултация с шофера на моето поло решихме на самоход с доливане пък докъдет стигнем (аз не карах щото бях пил) , та речено сторено... спряхме на първия денонощен , часът беше след 23ч. взех 1 стек минерална вода 1.5 л (знам че минералната е вредна за колата) и продължихме , след 3-4 спирания за 3-4 километра , точно преди един автопатрул на кат колата така гръмна (на метър от поуицая) че той толко се стрестна , замалко да легне на земята с ръцете на врата

, дойде той още треперейки от гръмотевицата която искара ауспуха на полото и вика: "Кво става бе, на газ ли сте?" след моя бърз , леко завлачен пиянски отговор му казах нещо от рода че не сме на газ и колата си е**ва п**ката майчина и той си тръгна поживо поздраво (трееше да му дам тел на некоя позната да му лее уж куршум против уплах но тва друга тема) та колегата dkalfof ни закачи та чак пред входа разкачи въжето между двете коли ... и така завърши прословутото прибиране с 1 стек минерална вода на вятъра , един уплашен до смърт катажия и едно въже между две полота

Закарах я в сервиз , водна помпа, термустат и некви грешни показвания на някакви датчици към компа , дотук ОК , колата е оправена , отивам на калояново ,но зимам я аз , отиам да се избаням да замериша малко на парфюм , стига на мъж и ще одиме на кафеее , е да ама не , на 2 км от нас 1 км от сервиза дето ми я оправиха , почна да мига датчика за температурата , бичи на геврека и обратен към сервиза , оказа се уплатнението на капачката , оправи се макар че не вярвах да е от това.... отидох до калояново , сичко точно , донесе ми медалче колата , ама еи на днес , както си карах у дъждо изгаснаааа.... запалих от третия път , стигнах до бензинджииницата и заредих , е нема такава кола , ти зареждаш тя спира да баца , не можа да запали след 100 опита (буквално) , та от 100 запали 10 пъти ... като не давам газ си баца на нормални обороти 1-2 минути и гасне , а ако и дам газ веднага умира , нервирах и се че ми прееба и рождения ден и я заебах на средата на улицата без да звъня на никой да идва да ме дърпа .... нормално ли е тва ... тая неблагодарност , след като се изръсих 250 за помпи и глупости , после още 450 за гуми сега и това .... и всичко това за 7 дни .....