колеги,да ви се оплача
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- DimitarBT
- Автомобил: VW Passat B3
- Двигател: 2E
- Контакти:
колеги,да ви се оплача
незнам дали темата е за тука,ако модераторите преценят нека я преместят.та по болния ми въпрос.в събота както си карах по нашите родни "прекрасни" пътища,така яко изтрясках колата в една дупка,че не пломбите,ми камъните в бъбреците ми се разтрошиха.С голямо недоволство,яд,псувни,ругатни и каквото още можеше да ми роди мозъка установих че от дясната страна предна и задна джанта са помлени...разбити,изкривени и спукани.
Умрях от яд...полудях.Как някой от дебелите и угоени управници...абе нямам думи да се изразя.Аз съм редовен данъкоплатец.Имам два камиона.Тази година съм дал 1500 лв за винетки(аз им викам минетки).Да не говорим че за по-големия камион ми искат 500!!!!!!! лева данък в общината.И за какво???Има ли някава полза от това аз да плащам данъци,като всеки дан карам из лунен пеизаж???Няма ли някой най-накрая да се огледа наоколо и да види каде и как живеем.Яд ме е че живея в България.Като народ българите може да са добра нация,но като държава(ако изобщо има държава)за нищо нестава!Ако някой не е съгласен с мен нека ме оплюе.Нямам повече нерви да се ядосвам за неща за които не ми е работа да се ядосвам.Но сме заобиколени от недомислени неща,заобиколени сме от хора които се чудят от каде да откеаднат държавни пари в тяхна полза,а ние които си плащаме редовно като поп ще си разбиваме колите и пак ще си плащаме.

- zdravko_dimitrov1986
- Автомобил:
- Двигател:
- bad_look
- Автомобил: vw golf 2 GTI
- Двигател: PB
дупки
Съгласен съм с теб колега. Значи плащаш си данъците, даваш и 1500 за винетки ,и в един прекрасен момент сега трябва да се бръкнеш в джоба и за 2 нови джанти и гуми ,защото и да заведеш дело не вярвам да има резултат.За съжаление това само в България може да се случи
- laldo
- Автомобил: Опел Зафира В
- Двигател: 2006 г
dude написа:стига бре хора, ако и ние не плащаме данъци, никога нищо няма да се оправи, зле е положението, ама все пак се подобрява лека полека
и тогава ще го пишеш същия пост всяка година

Последна промяна от laldo на Вто 15 апр 2008 8:47, променено общо 1 път.
- DimitarBT
- Контакти:
колеги,лично аз съм песимист по отношение на "оправянето".не съм викал кат защото естествено ще кажат че съм карал бързо.Аз не съм против плащането на данъци...но невиждам никаква полза от това.дали пътен данък,дали винетка,дали данък имот,дали данък добавена стойност.невиждам никакъв резултат от това че си плащам данъците.и мисля че доста хора са на моето мнение.чудя се как още не са измислили данък че дишам.
- DimitarBT
- Контакти:
този разговор ми напомня за една моя злощастна случка преди 2 години.имах рено 19.карах си аз по пътя.Времето беше дъждовно.пътя беше доста тесен и на един завой се разминавам с тир.при разминаването тир-а ме избутва в канавката,преобръщам се по таван и се удрям в едно дърво.някаде около 10 минути ми се губят.ритал съм врата с крак за да мога да изляза от колата.като излязох на пътя още неможех да асимилирам какво стана.нямах намерение да викам ченгета,защото тираджията беше отпрашил доста бързо,а и те щяха да изкарат мен виновен.но както си седях аз на шосето до дерето гледам един полицай минава с мотор.и аз с моя късмет.спря и се обади да дойде патрулка.дойде.12 пъти....12 духах на дрегера за да им докажа че не бях употребявал алкохол.а те все ми повтаряха-не ти си пил.най накрая ми написаха акт за 200 лева заради несъобразена скорост с метеорологичните условия и пътната обстановка.и кво....хем разбита кола,хем 2 пукнати ребра и акт с който мога само да со обърша задника
- nikolai_1
- Автомобил:
- Двигател:
Е как так колеги ?
Не виждате ли ,че всеки ден ни оправят разни дбели и забравили се някъде по висикото политици?
Не майтапа настрана ама наистина работите не отиват на добре...Ако не се направи нещо смислено и кадърно в най-скоро време , може да дойде един момент когата ще е късно за каквото и да е ...

Не майтапа настрана ама наистина работите не отиват на добре...Ако не се направи нещо смислено и кадърно в най-скоро време , може да дойде един момент когата ще е късно за каквото и да е ...
- magician
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Кофти случка...Мой колега преди 1-2 години минава по непозната улица и понеже е валяло-има локви.Та влиза той в поредната и едното му предно колело пропада,а скоростната кутия се пука от удара в асфалта.
Вика КАТ и хоп-акт за несъобразена скорост!
Заведе дело срещу общината,но се проточи повече от година и съм забравил да го питам дали и как завърши.
Доколкото си спомням нарочно е извикал КАТ,за да има документ къде и какво се е случило.
Само съдене ги оправя тия нещастници,лошото е, че трябва да се вкарат някакви пари за неопределено време и да си губи човек времето по съдилища.
Вика КАТ и хоп-акт за несъобразена скорост!
Заведе дело срещу общината,но се проточи повече от година и съм забравил да го питам дали и как завърши.
Доколкото си спомням нарочно е извикал КАТ,за да има документ къде и какво се е случило.
Само съдене ги оправя тия нещастници,лошото е, че трябва да се вкарат някакви пари за неопределено време и да си губи човек времето по съдилища.
- Милослав
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Madj0 написа:Живея с/у Софияленд в Лозенец , на кадето и да тръгна да излзиам ( и към Черни връх и към Семинарията ) такива дупки има , че минавам на първа на полусъединители - всеки път шибвам някои носач ( няма да казвам колко струват ) Толко тъпо ми става .....
Я се легитимирай бре!
Ние там пихме бири с Нии и Веритас скоро в една кръчма с бира по 3 лева

Ма и аз съм там - 36 блок !
- Мартин
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Madj0 написа:Живея с/у Софияленд в Лозенец , на кадето и да тръгна да излзиам ( и към Черни връх и към Семинарията ) такива дупки има , че минавам на първа на полусъединители - всеки път шибвам някои носач ( няма да казвам колко струват ) Толко тъпо ми става .....
Там е нещо страшно, тази сутрин за последно минавах по Бигла

Върни се в “ОФФ-Топик - други”