Държи 6000 оборота на свободна...?
- The Officer
- Автомобил:
- Двигател:
Държи 6000 оборота на свободна...?
Здравейте колеги.Онзи ден както си карам и забелязах , че като превключвам скоростите оборотите се вдигат вместо да падат.Спрях и изключих от скорост-6000-6500 оборота и на газ и на бензин.Изолирах автоматичния смукач с малко тел (побългаряване) , но сега като паля трябва да държа натиснат педала на газта.Не ми се ходи при пишман майстори (прочетох наличните теми , но не открих отговор).Ако някой знае да каже какъв точно е проблема , пък ще почерпя.Мерси предварително.Става въпрос за Голф 2 , 1.6 PN.
- RADO 8463
- Автомобил:
- Двигател:
Колега и при мен се получи същото..На карборатора има една джажа, която регулира гаста, автоматичния смукач и оборотите /топла и студена/, Та вътре има една мембрана която като се спука и става точно това което ти се е случило.На мен по време на път ми го направи и застана на 4000 оборота.Всичко е капсоловано и меноже да се отвори.Един майстор ми ппредложи да ми го разкапсолова са струг и да ми смени мембраната,като каза че го е правил,Но аз не се съгласих.Мембраната само струва 70-80 лева и за труда ми искаше 50 лева.
Купи си по добре от някоя морга ако намериш или по добре си купи нов карбуратор ако намериш на добра цена!!!
Поздрави!!!

Купи си по добре от някоя морга ако намериш или по добре си купи нов карбуратор ако намериш на добра цена!!!
Поздрави!!!

- chefito
- Автомобил:
- Двигател:
sexov написа:Абе някой няма ли да направи една подробна и снимкова тема за тези прословути карборатори. Малко са тези които разбират от тях, а си и пазят за себе си тази информацияКомерсиализира се този форум
както и да си го кажем. Забравихме за услужливостта
има доста снимки...като не ти харесва форума си сбирай гомната и да те няма...и без това е препълнено...
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”