колеги,да ви се оплача
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- bbboiko2004
- Автомобил: VW Polo 2f
- Двигател: 3f - 1993
- Plehi
- Автомобил: Passat B8 T4 Touareg W140
- Двигател:
Madj0 написа:Живея с/у Софияленд в Лозенец , на кадето и да тръгна да излзиам ( и към Черни връх и към Семинарията ) такива дупки има , че минавам на първа на полусъединители - всеки път шибвам някои носач ( няма да казвам колко струват ) Толко тъпо ми става .....
А се води скъп и централен квартал....

- Tinko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Marto0 написа:Tinko написа:Докато си траем а не лаем така ще е винаги!
Лаенето не помага, нали знаеш, че който много лае не хапе
Абре то от лаенето идва и другото...

- drumvarna
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Проблема е че будните и загрижени хора,нямат нужното време и средства за да се захванат с едни хубави стачки,ама да им се вземе акъла на управниците!!
аз в Париж вървях 2 часа защото транспорта стачкуваше и беше някакъв ад,но до вечерта им бяха вдигнали заплатите и одовлетворили основните искания!!
Около нас всичко е доста скоро асфалтирано(ул.Шипченски проход)но 2-те улици до там са си като в Багдат,като след бомбандировка!!
мене на данъците най ме дразни,че един път финансовия министър не каза: Събрани са 1000 лв данъци и са изхарчени за това и това,което струва толкова и толкова,една ясна прозрачност ,ще ме накара да повярвам и да си платя данъците спокойно!!
Пожелавам на всички безаварийно шофиране и в дупките да влизат само любимите ни държавни служители!!
аз в Париж вървях 2 часа защото транспорта стачкуваше и беше някакъв ад,но до вечерта им бяха вдигнали заплатите и одовлетворили основните искания!!
Около нас всичко е доста скоро асфалтирано(ул.Шипченски проход)но 2-те улици до там са си като в Багдат,като след бомбандировка!!
мене на данъците най ме дразни,че един път финансовия министър не каза: Събрани са 1000 лв данъци и са изхарчени за това и това,което струва толкова и толкова,една ясна прозрачност ,ще ме накара да повярвам и да си платя данъците спокойно!!
Пожелавам на всички безаварийно шофиране и в дупките да влизат само любимите ни държавни служители!!
Значи от дупки толко ми е писнало. Скоро ходих към Разград и минах през едно село. Централната улица, като булевард, готин асфалт, широко, кеф. Днес минах през нашия център, картофена нива. Пък сме, град, община. Обаче май имаше значение табелата преди селото: Разградска област. Почвам да се чудя, тия кметове, не ги ли е срам да има такива улици, разни англичани се навъртат тука, всякакви хора идват и през централните улици се бръмчи непрекъснато. То една улица няма като свят, или стърчащи шахти, или вдлъбнати и дупки, ама дупки. И да е само тука, айде. Но има и места, като онова село, дето някой си е свършил работата. Не всичко е безнадеждно, мисля ние като граждани трябва да почнем малко повече да правим и по-малко да приказваме. КАТ ли ще викаме, дела ли ще водим, докато овчарите горе си мислят, че долу има овце, така ще е. Предлагам малко да се овълчим.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”