Та въпросът ми е - има ли устройства, които да предпазват от такива смущения /освен UPS/ и съответно какво ще ми препоръчате? Имам предвид нещо от сорта:

http://www.risk.bg/bg/products.php?cid=128&pid=255
Благодаря.
musura написа:...ако е важно за теб да си 100% защитен...
paro_k написа:nii написа:MGE Pulsar CL
220V/50Hz, i max=10А, U max=6kV, продължителен пик 470V, разсейвана мощност 107J, защита от деца, монтиране на стена, LED индикация
8.36 EUR бес ДДС...
От всичко това само цената ми е ясна.Ако смяташ, че ще ми върши работа, пиши ЛС къде да те намеря, за да го купя.
silent написа:paro_k написа:nii написа:MGE Pulsar CL
220V/50Hz, i max=10А, U max=6kV, продължителен пик 470V, разсейвана мощност 107J, защита от деца, монтиране на стена, LED индикация
8.36 EUR бес ДДС...
От всичко това само цената ми е ясна.Ако смяташ, че ще ми върши работа, пиши ЛС къде да те намеря, за да го купя.
Аз си мисля че ако компа ти не съхранява архива на ЦРУ му е достатъчно само едно качествено захранване за да си спокоен. Пък то гаранция за нищо на тоя свят няма.
paro_k написа:silent написа:Аз си мисля че ако компа ти не съхранява архива на ЦРУ му е достатъчно само едно качествено захранване за да си спокоен. Пък то гаранция за нищо на тоя свят няма.
Имаш предвид захранването на компа? Как да го разбера дали е надеждно?
maistora_1 написа:бате аз съм за ЮПС !!
вкъщи съм с ЮПС и хем си предпазвам и за смущения по лан мрежата(по лан ми е нет-а,незнам при тебе) хем ако огасне тока мога да си запазя поне документите които обработвам в момента
а ако записваш дискове и тн,,,,
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 39 госта