колеги,да ви се оплача
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- kacho
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
колега, ако те успокои факта, че видях некъв супер лачен Мерцедес да си сменя гумата на Цар Борис, защото беше влезнал в дупките на уж асфалтираната дясна част като влизаш в София, незнам, но на мен ми стана някакси спокойно, викам си ей го един от тях се е пре..ал също, сега ще се дупи половин час и ще се бръкне за ремонт. беше нещо от сорта на CLS или нещо такова, което струва колкото да оправят 50 улици сигурно.
- CTaH4o
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
kacho написа:колега, ако те успокои факта, че видях некъв супер лачен Мерцедес да си сменя гумата на Цар Борис, защото беше влезнал в дупките на уж асфалтираната дясна част като влизаш в София, незнам, но на мен ми стана някакси спокойно, викам си ей го един от тях се е пре..ал също, сега ще се дупи половин час и ще се бръкне за ремонт. беше нещо от сорта на CLS или нещо такова, което струва колкото да оправят 50 улици сигурно.
ще го оправи ама за сметка на кой?
аз от бая време си мисля за един голям протест от страна на всички шофьори в софия- както бакшишите пред НС
ама няма кой да го организира ....
- pitona34
- Автомобил:
- Двигател:
протест
Протести е решението...ако всички недоволно от пътищата в страната ни,се съберат пред Н.С. и останат там поне пет часа със надути клаксони,може пък и да ни чуят...милите/министри 

Върни се в “ОФФ-Топик - други”