след 2 седмици Sony-то си губи всички настройки
- alexkoleff
- Автомобил:
- Двигател:
след 2 седмици Sony-то си губи всички настройки
Преди 4-5 месеца си сложих на колата SONY CDX-GT616U, но се оказа, че след като не го включвам 2 седмици (случва се 2 седмици да не паля колата и следователно да не включвам радиото) то си губи всички настройки-РЕСЕТВА СЕ (губи даже и запеметените станции на радиото). Според Вас това нормално ли е, като се има впредвид, че един "прост" МР3 Player не си губи настройките, а това SONY го прави. Моля Ви кажете си мнението.
Това ресетване на касетофона се случи вече 2 пъти-веднъж зимата и преди седмица.
Благодаря Ви предварително.
RESPECT.
mod edit: vasstop
това заглавие "Нормално ли е..." няма да доведе до нито един нормален резултат с търсачката
Това ресетване на касетофона се случи вече 2 пъти-веднъж зимата и преди седмица.
Благодаря Ви предварително.
RESPECT.
mod edit: vasstop
това заглавие "Нормално ли е..." няма да доведе до нито един нормален резултат с търсачката
- alexkoleff
- Автомобил:
- Двигател:
- alexkoleff
- Автомобил:
- Двигател:
- alexkoleff
- Автомобил:
- Двигател:
- alexkoleff
- Автомобил:
- Двигател:
Днес минах през човека, който ми свърза касетофона(за да ми важи гаранцията опредлен сервиз трябва да свърже техниката) и след като му казах симтомите той каза, че проблема не е от свързането-естествено проблема не е при него.
Той ми каза да ида в гаранциония сервиз. Според мен(не се ангажирам с компетенто мнение) проблема е в свързването, но немога да споря и затова се обърнах към Вас.
Ако някой се чувства компетентен ще му кажа какво точно ме пита "специалиста".
пита ме: дали касетофона изключвал в движение или прекъсва-НЕ, дали когато са извадени ключовете касетофона свири-ДА. Това бяха основно въпросите.
RESPECT.
Той ми каза да ида в гаранциония сервиз. Според мен(не се ангажирам с компетенто мнение) проблема е в свързването, но немога да споря и затова се обърнах към Вас.
Ако някой се чувства компетентен ще му кажа какво точно ме пита "специалиста".
пита ме: дали касетофона изключвал в движение или прекъсва-НЕ, дали когато са извадени ключовете касетофона свири-ДА. Това бяха основно въпросите.
RESPECT.
- moncho8920
- Автомобил:
- Двигател:
Колега със същия модел на sony съм
http://www.electron.bg/product_info.php?products_id=655
Проблема е както казва "airjohn" :
има батериика която ти пази настройките, обаче на мен ми е чудно друго. Защо след като има батерия която пази настройки, кото откачиш примерно една клема, и след това я сложиш пак, радиото отново губи настройките си(би трябвало батерията да работи).
Иначе на мен такива номера не ми е правило, а и аз като теб съм имал случей да не си качвам на колата дълго време.
http://www.electron.bg/product_info.php?products_id=655
Проблема е както казва "airjohn" :
има батериика която ти пази настройките, обаче на мен ми е чудно друго. Защо след като има батерия която пази настройки, кото откачиш примерно една клема, и след това я сложиш пак, радиото отново губи настройките си(би трябвало батерията да работи).
Иначе на мен такива номера не ми е правило, а и аз като теб съм имал случей да не си качвам на колата дълго време.

- alexkoleff
- Автомобил:
- Двигател:
Благодаря на airjohn и moncho8920 за отговорите. Логично е да има такава батерийка която да пази настройките (занимавам се с хардуер и на дъната на компютрите има също батерийка за БИОС-а). Ще мина когато мога през сервиза да ги попитам дали може там да е проблема и ако е така вярвам, че бързо ще се оправи.
RESPECT
RESPECT
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”