Искам съвет към каква кола да се насоча
Или поло 100 коня, или голф двойка.Не се хвьрляй на тройка или четворка-просто не са коли за млади шофьори.Аз карам от 8,9 месеца.Винаги сьм карал добре,но сега като се сетя какво сьм причинявал на колата от липса на опит през пьрвите 2 месеца направо не ми се мисли.Не бьрзай за никьде и внимавай много 

- tunerGTI16v
- Автомобил:
- Двигател:
- VW_Golf_4
- Автомобил:
- Двигател:
...
според мен голфа на iliev77 е наи добре перфектен от всякаде
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.ph ... hlight=tdi
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.ph ... hlight=tdi
- lavidaloca
- Автомобил: Seat Leon 1.9 tdi PD 1P
- Двигател:
Той голфа е невероятен, но не е за мен. Богохулство ще е от моя страна.... Наистина тези, които са млади шофьори са прави. Аз все още не съм наясно кво и как да правя, а пък тази кола е правена и поддържана с внимание и най-вече желание .... Тъпо ще е от моя страна
Действително съм на кантар между АФН тройка с 5 врати или поло 1.6 

- quattro^^
- Автомобил: audi a6 c5
- Двигател: AJL
С туй мнение се оаках

Последна промяна от quattro^^ на Чет 17 апр 2008 16:49, променено общо 1 път.
3-ка ТДИ не е за млад шафиор ше кара кат састезател... дизела не даржи много на ръчка първата зима акомулатор.. втората зима свещи и 3-тата колата не варви вече и е заприличала на каруца нема смисал..... или кото си земеш пази го и го карай с любов внимателската--- избираш мошни мотори но после да не решиш да им слагаш газово по добре недеи ще си спестиш доста грижи по-малак двигател примерно 1,4 на бензин отколкото 1,6 на гас.
- K_Power
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
И като вземеш дизел само да те питам колко ще ти е икономично!? Какво, ше ти харчи 7,5-8 нафта в града, а нафтата е 2,30, някак си ше ти излиза с към 2лева на 100 по-евтино отколкото да разтъркваш един КР
Ти си знаеш, аз съм фен на по-старото, аз бих си взел Голф 2 и за тея пари да стане нещо страшно! Но нали всички гледат годината, все едно тя кара колата, но както и да е, да не се отплесваме! Какво толкова ше й гледаш при купуването на една кола, тя ако е удряна се забелязва от километри, никой няма да ти продава непалеща кола, та и да палиш и да не палиш мотора според мен няма значение! Гледаш купето в какво състояние, мотор се прави, купе трудно! Най-далавера за возене, ше ти излиза да си вземеш някое 1,8 моно 90 к.с. с една газчица и ше ти харчи 10газ градско, което са ти 11лв, доста по-тънко от дизела! А тея дет 1,9 мотора има харчи 6 в града не ги слушай много-много, щото някои тръгват като баби и карат с 30км/ч пък после колко ми била икономична колата! И да е разбито нещо по предницата няма да я вземеш ли например, да ако е А4 или Пасат 5 няма да я вземеш щото алуминиевите носачи струват мама и тати, ама на една тройка за един шарнир за 20лв или едно каре за 50лв да не купиш кола за 4000 лв например ми се струва доста несериозно!

- propparo
- Автомобил:
- Двигател:
Добре де защо масово мненията са Голф 3 ТДИ???
Момчето без притеснение си казва че е неопитен шофер още.
Всеки е минал по този път--светофарче,форсаж тръгване с пилене на гуми,демонстрация малко,нормално е.
Но да караш ТДИ се изисква малко опит,тертип,да се срастнеш леко с машината,да усещаш повечко нещата,а не само газ-спирачка.
Едва ли дизел в ценовата гама за която става въпрос е подходящ за първа кола.
Момчето без притеснение си казва че е неопитен шофер още.
Всеки е минал по този път--светофарче,форсаж тръгване с пилене на гуми,демонстрация малко,нормално е.
Но да караш ТДИ се изисква малко опит,тертип,да се срастнеш леко с машината,да усещаш повечко нещата,а не само газ-спирачка.
Едва ли дизел в ценовата гама за която става въпрос е подходящ за първа кола.
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”