Passat Rp 90магарета,смяна на Двигателя с Г60 160 Коня???
- K_Power
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Регулируемо окачване, винтово! Някои се регулират само на височина с винта, други имат и твърдост, а трети най-високия клас има и казани, с които имаш три неща, които регулираш, хай-спийд, лоу-спийд и рибоунд! Едното е как моема неравностите при висока скорост, друго е как се разпъва амортисьора и трето е как се сгъва амортисьора/не съм ги казал в точния ред! А с винта регулираш височината! Ама за такива с казани, може да забравиш, цената им е плашеща, за 4 амортисьора, цената ще е колко за два пасата като твоя, че и отгоре!
- Golf 3 1.8
- Автомобил:
- Двигател:
Аи стига пак с тоя АБФ аз не смятам че това е еталон за мерене на мотори. А и като не ти се вярва не вярваи аз сега няма да тръгна да си измислям,малко съм далече от тея работи а и каква ми е ползата да излъжа някого??? Да не би случаино от това да вземе да ми тръгне колата повече? Точно 225км/ч на 4-та на 6200об.мин. правеше колата ми със кутията с която я купих сигурен съм не 100 а 100 000% и съм правил 260км/ч и то неведнъж. И пак казвам които иска да вярваGolf 3 1.8 написа:Абе тия г60-та с кви скорости са бре, как 180 на трета и 225 на 4-та и то на 6200???????????Тва ми се струва малко научна фантастика.Егати на абф-а трета е 160 четвърта 200 и то на 7000рпм![]()
![]()
- Golf 3 1.8
- Автомобил:
- Двигател:
G60 написа:Аи стига пак с тоя АБФ аз не смятам че това е еталон за мерене на мотори. А и като не ти се вярва не вярваи аз сега няма да тръгна да си измислям,малко съм далече от тея работи а и каква ми е ползата да излъжа някого??? Да не би случаино от това да вземе да ми тръгне колата повече? Точно 225км/ч на 4-та на 6200об.мин. правеше колата ми със кутията с която я купих сигурен съм не 100 а 100 000% и съм правил 260км/ч и то неведнъж. И пак казвам които иска да вярваGolf 3 1.8 написа:Абе тия г60-та с кви скорости са бре, как 180 на трета и 225 на 4-та и то на 6200???????????Тва ми се струва малко научна фантастика.Егати на абф-а трета е 160 четвърта 200 и то на 7000рпм![]()
![]()
Колега не се дразни толко нали коментираме дай по спокойно, давам абф-а за пример щот на него тва му е уж проблема ,ама като гледам г60-то с кви е то май на абф-а са си приказка.И двойките ли са с тая кутия?

- Golf 3 1.8
- Автомобил:
- Двигател:
G60 написа:До колкото знам 2-те Г60 са с по къси кутии от на Корадо мисля че кутията на ВР6 е същата като на Г60 (ще разбера като сложа ВР6-та),съжалявам за тона изказах се малко остро
Няма грижи колега ,ше монтираш вр6 ли?Бахти на баща ми в сервиза имаше едно корадо мноо яко вр6 и беше нередовно и толко исках да го взема ама нъц....Беше с ел.седалки и бая други шукарии, корадото като цяло си е мания голяма

- K_Power
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Верно, стига АБФ та АБФ!
И не виждам какво му е лошото на толкова дълги предавки, за дълъг път са се утрепали, а за стартово ... взимат се 3-4 кутии, подреждат се предавките 1-2-3 по-къси, 4 и 5 по-дълги и става доста добра комбинация! А и на як мотор, дългите предавки не са му проблем! Голям праз, че някоя Астра те бие на 400м заради това, че на АБФ-а са ти по-дълги скоростите!

- K_Power
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Да купих ВР6 но трябва да продам моя мотор за да мога да го ревизирам и да си платя да ми подвържат инсталациятаG60 написа:Golf 3 1.8 написа:

Е той като части не би трябвало да е толкова скъп, 2.8 нали беше с 81мм буталата, и до колкото знам и на външен вид са си като на 1.8 8 клапановия, ама с по 2 бройки отгоре!