Чип за VW Golf 3 ABF цени

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Потребителски аватар
fenomena
Автомобил: VW POLO G40
Двигател: PY

Чип за VW Golf 3 ABF цени

Мнениеот fenomena » Пон 14 апр 2008 11:13

Здравеите колеги иска да ви попитам да ме отворите по темата за чип на АБФ дали ште е добре и колко пари ште ми струва това :) :roll: :roll: :roll:

Потребителски аватар
ShaShi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ShaShi » Пон 14 апр 2008 12:20

Добре ще е струва 100 лв от колегата Brezel, ето ти повече инфо.
http://forum.vwclub.bg/viewtopi ... &start=180

Потребителски аватар
gepy_m
Автомобил: VW Passat B6
Двигател: BXE 2007 1 9 TDI

Мнениеот gepy_m » Пон 14 апр 2008 14:25

Потребителски аватар
fenomena

Мнениеот fenomena » Пон 14 апр 2008 15:35

Мерси много на колегите :D :D :D :D :D

Потребителски аватар
propparo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот propparo » Пон 14 апр 2008 15:58

Взимай чип от BREZEL и няма да съжаляваш.
Тук някъде във форума имаше клип на който бившия голф на колегата martinGTI вдига 240км/ч точно след чип на Brezel.Аз съм го снимал,затова че гарантирам за достоверността.
А и не става въпрос само за максималната скорост че сега ще се намери някой да писне.Двигателя става по-пъргав за каране и с по-голяма лекота набира.

Потребителски аватар
FreeSoul
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот FreeSoul » Пон 14 апр 2008 16:39

Чипа на Брезел не е особено силен в сравнение с този,който има колегата rusiq i driver-a , а сега и аз. Голям фактор си е психологическата нагласа - мислиш че върви повече и тя върви повече mhihi

Потребителски аватар
propparo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот propparo » Пон 14 апр 2008 17:40

Каква нагласа бе колега,цифрите са си цифри преди и след чипа.Ако не си сравнявал поне не говори.
Аз не съм рекламно лице,че сега да възникнат спорове кой е по- по- най-.
Колегата rusiq24 отдавна не е с голф,мина през хонда 160 к.с. и сега не го знам с какво е.
А за вървенето на ABF с чип от Брезел,мисля не може да се каже лоша дума,с 4 човека вътре да си вдигне 240км/ч с не особени мъки мисля че е добре.И прекъсвач на оборотите мисля че няма,затова че машината става доста добра за каране.

Потребителски аватар
vvgg
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vvgg » Пон 14 апр 2008 18:57

Взимаи 4ип от Brazel и няма да сажалява6 наистина

Потребителски аватар
fenomena

Мнениеот fenomena » Вто 15 апр 2008 20:56

Мерси на колегите отгоре за съветите ще послшам и ште взема на Brazel : vw fen

Потребителски аватар
FreeSoul
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот FreeSoul » Сря 16 апр 2008 17:20

propparo написа:Каква нагласа бе колега,цифрите са си цифри преди и след чипа.Ако не си сравнявал поне не говори.
Колегата rusiq24 отдавна не е с голф,мина през хонда 160 к.с. и сега не го знам с какво е.
А за вървенето на ABF с чип от Брезел,мисля не може да се каже лоша дума,с 4 човека вътре да си вдигне 240км/ч с не особени мъки мисля че е добре.И прекъсвач на оборотите мисля че няма,затова че машината става доста добра за каране.

Цифрите скоро ще ги видите с чипа на Брезел въпрос на време.
Колегата не е с Голф защото аз го купих от него, а той после мина на хонда. Но докато беше в него имаше чип на Брезел след това го смени със сегашния защо ли :roll: :lol:
Не че няма да върви с чипа на Брезел, просто не е максимума, освен това по спомен има ограничител.

Потребителски аватар
propparo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот propparo » Сря 16 апр 2008 17:44

А с това доуточнение съм съгласен вече.Ама аз виждам че колегата е начинаещ май,та ABF-а и без това си е сериозна машина,малко множко ще му дойде да го изстиска докрай ми се струва.
А за ABF-а на rusiq24 се радвам че е намерил собственик от този форум.Много читав ми се видя преди време когато с martinGTI ходихме до Ст. Загора за скоростна кутия и се срещнахме с него.
Жалко че си продаде хондата,заради финансови причини,голяма слабост са ми и тези японки.

Потребителски аватар
fenomena

Мнениеот fenomena » Сря 16 апр 2008 18:29

Ми колеги не искам до краи да го истиска просто с филтъра ем за звук малко и чипа щте го отпуши горе доло добре и така... :P :P :P

Потребителски аватар
The^Maniac
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот The^Maniac » Сря 16 апр 2008 19:32

Колега и аз съм с чип от Брезел съвсем отскоро. Колата тръгна значително повече. След като го сложих я качихме на VAG-COM и разгледахме стойностите. Наистина той не надува много чиповете, но все пак човека гарантира след това да нямаш проблеми с двигателя. Предполагам, че ако изрично му кажеш че искаш максимума от колата - така ще го направи. Но ако искаш да посъбудиш някое и друго магаре без да натоварваш двигателя на неговия максимум - Брезел е човека.

Потребителски аватар
rusiq_24
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rusiq_24 » Сря 16 апр 2008 22:50

propparo написа:Каква нагласа бе колега,цифрите са си цифри преди и след чипа.Ако не си сравнявал поне не говори.
Опа виждам че съм намесен в тази тема и викам чакай да се обадя и аз :lol: Колега виждам че правиш забележка на Freesoul че не е правил сравнения и да не говори ама аз пък съм правил и говоря.Този чип с който се сдобих тогава и все още имам е по силен от този който бях сложил тогава от Бразел и той си имаше прекъсвач а този няма.Разликата е добра и съм ги засичал много (разбих си копчетата на кората от сменяне :lol: ) и говоря с факти.Колата въреше много добре както и сега де а този чип дойде от Италия на един много бесен АБФ на колегата Driver.Затова аз смея да твърдя че е едно стъпало по нагоре от този на Бразел :wink: п.п А за хондените въпроси сега пак се сдобих с VTI доста по добро от старото но нямам още снимки да се похваля :oops:

Потребителски аватар
Brezel
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Brezel » Нед 27 апр 2008 19:24

лучайно попаднах на тази тема и си викам да се изкажа и аз.

Имам и двата чипа, Моя и на Drivera. Преди време Drivera ми даде неговия да го видя. (все пак не са няква запазена марка :lol: )

С неговия (който пак казвам че имам :oops: ) върви наистина повече, но това е в резултат на повече аванс даден. Също така е вярно и това с прекъсвача. Според мен обаче е върпос на избор. Прмерно ако се кара с нискооктанов бензин посилния чип не е за препоръчване щото може да се появят детонаций. Също така прамахването на ограничителя на оборотите не е за всеки. Виждал съм и преебани мотори от много пържене.

С две думи си е въпрос на избор. Важно е шофиора как се отнаця с колата. как я кара , с какво гориво и т.н. Тогава се определя кое е на добре за автомобила му :wink:

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”