Ще спрат ама другия пат както каза един колега трябва да изплащат обезщитения ак ги спрат а за тази работа ще им трябват доста пари я сметни колко коли в БГ са карб.
Са дедо на село требе да слага на москвичо "пълна спринцовка". Ще се появят специално лицензирани и оторизирани фирми, които ще извършват "тази услуга само срещу 3000 лв."
Golf`mafia написа:абе без преглед колко ли време ще караш нз не че аз без книжка 3-ти месец не ударих де ама там нема да са 3 месеца
колега аз да ти кажа на прегледи не ходя нося си документите и минавам прегледа при един приятел тои прекарва неговата вместо моита тъи че няма страшно!
.:Stef4o:. написа:....Да не говорим, че има реставрирани коли, който са примерно 36'-та година, но са в много по-добро състояние от новите дет' се вика.
Абсолютно!
А и ние сме умрела от глад държавица, където двутактовите чадилници още се движат, тръгнали с карбураторите да се заяждат
a между другото верно сам се питал колко ли пара ще ми се върже да га напраа голфи "спринцофка" не за това че ще ги спират просто искам да го упгрейд-на
__smirnoff__ написа:ще спират те... друг път. те каруците с мангосите не могат да махнат, пък камо ли 1/2 от колите... абсурд е това. Катализаторите могат да ги задължат, но това си е друга тема