Колеги искам тези които са по-компетентни да изкажат коментарите си. Та въпроса ми е: " С каква горивна система КР-а ще е на максимума си като вървеж.
1.Механичната
2.Карбуратори
3.Електронна
Та всеки който даде мнение моля да се обоснове. Благодаря предварително.
Коя е най-добрата горивна система за КР
- leonardo_vd
- Автомобил: Golf mk1 VR6 TURBO
- Двигател: AAA
- Контакти:
- leonardo_vd
- Контакти:
- mgm
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
leonardo_vd написа:musura написа:Според мен с мегаскуирт ще имаш най-лесен начин за настройване на различни режими, особенно след като ще се кара по писти и драг тази кола.
Aми понеже не съм запознат с тези неща, може ли някой да ми даде повечко инфо и от къде мога да се сдобия с такова чудо?
Можеш да си купиш нов от Николай (disc из форумите) или от Волен (1bar - vwforum) DEK

- leonardo_vd
- Контакти:
- leonardo_vd
- Контакти:
Ами не съм компетентен в тази област за да ти давам съвети,но мисля четова е наи добрия вариант за този мотор.Последния човек с когото говорих ми препоръча управляваща електроника на цена 1400лв но забравих марката мога да ти кажа кои я продава.Потърси Келеша от Варна виждал съм го да пише в Тунинга тои продава въпросната електроника,а човекът които ми я препоръча каза че е наи доброто на пазара за тази цена.Склонен съм да му вярвам все пак колата му е над 1000коня 

Аиде да не спорим моля те,това не е мое мнение а на хора които се занимават предимно със силов тунинг и по техните думи са строшили по вина на М.С. няколко мотора и то доста скъпиVeilSide написа:G60 написа:Мегаскуйрт-а не струва,говорил съм с доста хора и то доста можещи и знаещи и мненията на всички са: мегаскуйрт=мега боклук
е т'ва дето го каза е мега глупост
- leonardo_vd
- Контакти:
- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
G60 написа:Аиде да не спорим моля те,това не е мое мнение а на хора които се занимават предимно със силов тунинг и по техните думи са строшили по вина на М.С. няколко мотора и то доста скъпи
Прав си колега, мега-глупост е, когато говорим за коли с много коне, турбо и т.н.
В случая обаче става въпрос за прост КР с прецакан инжекцион. Ако можеш да предложиш по-добро решение на цена около 500-600 лева, давай, слушаме... Ама нали се сещаш, че за 1400 лева (на Келеша електрониката) колегата ще изхвърли КР-а и ще си сложе едно 1.8Т с барабар цялата му електроника и с едно чипче ще го добута до 170-180 кончета. Дали ще стане толкова КР-а с 1400-левовата електроника?
Мегаскуирта може да е и мега-боза, обаче съм виждал достатъчно автомобили по 200-250 к.с. точно с него да си пърпорят съвсем прилично. То е ясно, че не е най-перфектното решение, обаче за тази цена и тази работа която върши, е перфектното решение.
- K_Power
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ми зависи какво искаш ве пич! Мегаскуирта става, що да е мега боклук, а пък от стенд алоун за теа пари е перфектен, той нов е около 700лв, а един Мотек е към 1500 долара по спомен най-мизерабъл модела! А иначе стенд алоуните най-тънките ти е Мегаскуирт-а, той не е разработван за да се печели от него и т.н, до колкото знам е било нещо като дипломен проект или някаква такава работа беше, но го продават и готов кит да си спойваш и ти нещата ако искаш! Ако пък си голям гъзар си купуваш Минет Марели с кръгли букси на винтове за 10 000-15 000лв еку, ако пък искаш може и за 50 000 евро стенд алоун на бош, отново тип милитари щекери, винтови, ма с такива еку-та карат в Льо Ман и ГТ серийте и са възможно най-най-перформанс!!! За тая единичка най-добре е електронно! Мини първо към диджифант от 8в ако искаш, целия мениджмънт прехвърляш, Визора беше пускал тема затова, а кат спре да те кефи, взимай валове, леки бутала и биели, тротъл бодита, големи инжектори и мегаскуирт, ма отиваш на цената на четворката ти за части само!