Имам в колата SONY MEX-1GP
Проблема е че на дисплея когато е в режим "радио" стои един надпис REG, който не мога да изключа от никой бутон и мисля че той пречи да се ловят чисто някои радиостанции в града. Не мога да намеря и книжката за радиото.
Някой има ли идея как може да се изключи това чудо?
Не мога да настроя радиото.
Re: Не мога да настроя радиото.
Пробвай да натиснеш продължително едно по едно всяко копче по панела! Ако и така не изчезне, минавай на Пайнер!!!Viso написа:Имам в колата SONY MEX-1GP
Проблема е че на дисплея когато е в режим "радио" стои един надпис REG, който не мога да изключа от никой бутон и мисля че той пречи да се ловят чисто някои радиостанции в града. Не мога да намеря и книжката за радиото.
Някой има ли идея как може да се изключи това чудо?

- joser
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
имам му ръководстовото някъде. може би се изключва с продължително натискане на бутона с избраната станция,
ама не съм сигурна, трябва да погледна.
п.п. доколкото разбрах, когато ти изписва reg, приемаш честотата на една регионална програма
и не можеш да се включиш на програма, с по-добра честота. това става при включена функция RDS с AF (alternative frequencies),
т.е. без да се налагаш да търсиш избраната станция ръчно.
за да изключиш функцията reg, търси в менюто reg off.
ама не съм сигурна, трябва да погледна.
п.п. доколкото разбрах, когато ти изписва reg, приемаш честотата на една регионална програма
и не можеш да се включиш на програма, с по-добра честота. това става при включена функция RDS с AF (alternative frequencies),
т.е. без да се налагаш да търсиш избраната станция ръчно.
за да изключиш функцията reg, търси в менюто reg off.
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”