Днес го свалих - почти целия интериор се маха :
Притеснен съм от многото извивки около сенниците,конзолата на шибедаха и дръжките за пътуващите.Ако има някаква тънкост моля колеги подскажете.
Още нещо материала на самия таван е пресован дунапрен между два слоя PVC фолио - най-вероятно върху единия се лепи новия плат,т.е. остатъка от старата дамаска се сваля така че да остане въпросното фолио,а не заедно с него.
Юрка, махай абсолютно всичко. Остатъците от дунапрана се изтъргват с телче за миене на чинии. Плата, който аз използвах се разтяга и приема всяка една извивка от тавана без проблем Краищата се подгъват като се хващат със щипки за простиране
Това имам в предвид - като отпоря плата и почистя от стария дунапрен ще остане PVC фолиото.
Мисля си,че ако го махна ще се намали якостта на тавана като цяло,а освен това ще лепя дунапрен в пресован дунапрен.
Плата е една страница назад най-горе : светло сив с дунапрен отдолу.
Всички пласмасови елементи са свалени и са измити старателно - блеснаха като нови(мале разглобих цялото купе).
И аз имам проблеми Чефо със сенниците защото за облечени с материал който не се измива и май ще им направя една калъвка от плат(може би кадифе).Като единия вариянт е да са с цип от вътре,а другия с лепки пак отвътре.
Така,че по-лесния вариант е да ги облечеш от колкото да търсиш черни такива.