Питане за Алфа Тур и Он Травел
- shenko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Питане за Алфа Тур и Он Травел
Някой да е ходил на почивка чрез тях, някакви наблюдения
Искам да ходя до Анталия другия месец и не знам чрез коя агенция

- yeti123
- Автомобил:
- Двигател:
Преди година ходих с Он Травел до Мармарис. Препоръчаха ми го приятели ходили и те с тази агенция! Никакви оплаквания от организацията на фирмата, никакви неуредици, за всичко което трябваше да ни съобщат при пресояни ни в Турция го направиха! Единствено автобуса не мисля, че беше пригоден за подобно дълго пътуване!
Поне аз нямам забележки, и ако ходя тази година пак до Турция, мисля пак към тях да се обърна!
Поне аз нямам забележки, и ако ходя тази година пак до Турция, мисля пак към тях да се обърна!
Re: Питане за Алфа Тур и Он Травел
shenko написа:Някой да е ходил на почивка чрез тях, някакви наблюденияИскам да ходя до Анталия другия месец и не знам чрез коя агенция
http://www.apollobg.com/
многократно проверени
безкрайно точни и коректни
- shenko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
yeti123 написа:Сега видях, че ще ходиш до Анталия. Ако не ти е проблем отиди със самолет, пък после до Анталия са има няма 150кв с автобус. Целия път с автобус е доста, на отиване ще ти е интересно, ама на връщане след 7 дена разплуване, няма да искаш да се качиш в автобуса! (до Мармарис е 23 часа с автобус)
Със самолет ще ходя задължително, мерси

One написа:....
Благодаря, тези не ги знаех, ще разгледам офертите им

- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
- AmW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Абе колега аз ходих в Анталия преди година - две но чесно да ти кажа не помня с коя агенция беше О.о щото почивката беше от награда и не съм се разправял с агенцията.Найстина си заслужава да се отиде, аз съм много доволен
супер яко е.
yeti123 то няма ли летище в Анталия, аз поне на това летице кацах и излитах

yeti123 то няма ли летище в Анталия, аз поне на това летице кацах и излитах

Преди две лета бях в анталия с алфа тур. Те работят с една друга агенция - тез тур (май беше). Основния проблем е че тази партньорска агенция е руска и съответно много руснаци има в хотелите, които предлагат. Лично аз имах късмет да няма много руснаци в моя хотел, но пак се усещаше присъствието им. Имаше обаче хора от същия самолет, които се оплакваха че при тях имало само руснаци. Не че съм национално пристрастен ... ама те такова чудо като руските туристи няма.
Другото е да случихш на хотел
Нямам наблюдения от други оператори, но още веднъж има предвид независимо от оператора в кой хотел ще те настанят и дали ще има много руснаци.
Колкото до летището - в Анталия има летище и то доста голямо, само че летището е в град Анталия, а курортите са около града. Туроператоите предлагат целия залив като "Анталия". Ние пътувахме около час от гр. Анталия до Кемер.
Другото е да случихш на хотел

Нямам наблюдения от други оператори, но още веднъж има предвид независимо от оператора в кой хотел ще те настанят и дали ще има много руснаци.
Колкото до летището - в Анталия има летище и то доста голямо, само че летището е в град Анталия, а курортите са около града. Туроператоите предлагат целия залив като "Анталия". Ние пътувахме около час от гр. Анталия до Кемер.
Последна промяна от patter на Пет 18 апр 2008 8:02, променено общо 1 път.
- batetony67
- Автомобил: VW Beetle
- Двигател: CU 1980
- Контакти:
-
- Автомобил:
- Двигател: