Препоръчаите усилвател до 150 лв.
- CESC
- Автомобил: B8 Variant
- Двигател: TDI
- Контакти:
Ако нямаш други предложения до 150лв
http://www.thunder.bg/product_info.php?cPath=5&products_id=212 тва е вариянта.
http://www.thunder.bg/product_info.php?cPath=5&products_id=212 тва е вариянта.
- GTIsound
- Автомобил:
- Двигател:
Да няма после преревали с думнал говорител?
При Ломския до последно имаше налични 2120 само по 90 кинта! Виж в сайта дали има нещо останало: www.ljclub.net
При Ломския до последно имаше налични 2120 само по 90 кинта! Виж в сайта дали има нещо останало: www.ljclub.net
- _DIESEL_POWER_
- Автомобил: Golf GTI
- Двигател: 300++hp
- _DIESEL_POWER_
- passat123
- Автомобил:
- Двигател:
_DIESEL_POWER_ написа:И аз мисля че си в грешка, Магната е кенеф, за говорителите специално говоря!
Колега неща да спамя и откланям темата но магнат е голяма машина !
Имам един от Германия лично е взет нямам думи за него а е слабичак цепи мрака ! Друг е въпроса ако си купиш от тука магнат мейтин Чина ! Онзи ден (преди 2 седмици) ми разправяха ,че блаупункт били си изместили цеха (завода) в китай и вече в Гернамия не правели стоки ... (поредната лъжа от магазинер) Ето ,че (има и китай има и германи китай е пример 100 лева германи е 100 евро за материала и качеството не говоря сами си прате извода ) си купих балупункт от Германи за 150 евро ( беше в акция защото е по стария модел) усилавтеля 100 % германия ( пише го на всякаде ) от магазин за ауд... в Германия е взет !
Тук ми го предлагаха по-новия модел за 180 лева ! Китай
А тука ми развиха теорория ,че вече блаупункт е още малко китайска фирма !
Та така купи това което ти харесва !

- justis
- Автомобил:
- Двигател:
мерси колега. знам за разликата между китайчетата и немските, и лично имам наблюдения в/у 2 немски представителя. за парите си свирят учудващо добре. точно за това 1 фр. ми предложи този вариант.
п.с. същия този фр. ми предложи и др: 12" паинер за 110 кинта( нов около 160-170), работил е 2-3 месеца и то доста малко, но лошото е, че се задълбочава проблема със захранването на това прасе, и ако си взема и подходящ амп и проекта ще надхвърли предварително нагласените 300 лв.(а на мен не ми се дават толкова мн пари, при полужение, че неискам да изкъртвам квартала), за това съм тръгнал да търся нещо 2-ра ръка и ако намеря такова на приемлива цена....
. ако ли не, ще отнасям магнатите 
п.с. същия този фр. ми предложи и др: 12" паинер за 110 кинта( нов около 160-170), работил е 2-3 месеца и то доста малко, но лошото е, че се задълбочава проблема със захранването на това прасе, и ако си взема и подходящ амп и проекта ще надхвърли предварително нагласените 300 лв.(а на мен не ми се дават толкова мн пари, при полужение, че неискам да изкъртвам квартала), за това съм тръгнал да търся нещо 2-ра ръка и ако намеря такова на приемлива цена....

- GTIsound
- Автомобил:
- Двигател:
Този Пайнер ще е пълен кенеф щом нов струва само 170! На тази марка говорителите става единствено и само за бучене! Не се ли научихте, че от тук маркови качествени изделия НЕ може да се закупят! Пак не разбрах защо не си купиш два такива говоритела каквито предложих и амп на тъндър който ще ги храни идеално? Едно че ще са чисто нови и друго, че ще свирят класи над този пайнер и разни подобия!
- _DIESEL_POWER_
Да, просто истината е, че ние спадаме към така наречената Източна Европа и за тука почти всичко се прави в забутани страни, защото ако го направят в Германия, ще струва 2 пъти повече пари, защото е скъпа работната ръка и разни други такива. Няма истински Адидас, Нике, Кастрол, Паяниър, Блаупункт и т.н. дори новите автомобили са менте. За това аз ползвам Хертц говорители и техните усилватели Аудисон или Тъндър, поне знам, че не са менте, плеърите са Алпайн 

- passat123
- Автомобил:
- Двигател:
Не се сърдете но е вярно за тъндара подкрепям мнението на колегата " Tinko " прители имат тъндър и съм се съветвал с ( басс м басс едни пичове ) който съм носил прители със същите качества искат музика но да е евтина отговора беше по - добре не си правете ( понеже тъндъра е бил с студени спойки , не знам си какви работи , което предизвиквало като се развали да е трайно си там и предизвиквало до бързо изгаряне на говорителя ! Личен опит с мой говорители ! 

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”