Сгъваем ключ!

Споделете опит за собственоръчно направени подобрения или ремонти на вашият Volkswagen или попитайте как да ги направите сами
Потребителски аватар
gsimania
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот gsimania » Пон 24 мар 2008 10:11

HuKouCu написа:Здрасти, значи аз намерих пластмасата със копчета за 15лв., но няма вътре платка... пък и от друга страна като гледам казвате някакви херци.. а аз незнам на какви херци работи моята аларма? Някой алармаджия да ми препоръчате ( ако има такъв от форума още по добре ) при който да отида да видиме за кви херци става дума и разнио други въпроси да задам :roll:

Поздрави, HuKouCu

През едно мнение по-нагоре от твоето има линк чукни на него :idea:

Потребителски аватар
Apo82
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Apo82 » Сря 16 апр 2008 21:29

POLO PAVLETI написа:
dangera написа:Ето и моя ключ но незнам как да го програмирам към алармата ако някой знае да помогне :wink:

Изображение
Изображение
Изображение

Тия кутийки ,мога да ви ги намеря на 10 кинта. но вътре няма нищо :wink:
аз намерих са6тото дистанционо с платката ватре и батерии за 15 лв В Бургас.алармата ми е СКОРПИОН(или не6то подобно).но немога да програмирам дистанционото.ако някои ми каже как се програмирва кам алармата 6те сам му мн благодарен....

Потребителски аватар
Apo82
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Apo82 » Чет 17 апр 2008 21:35

аиде де няма ли алармаджии да помагат :(

Потребителски аватар
gsimania
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот gsimania » Пет 18 апр 2008 16:26

:lol:явно някои хора не си правят труда да четат

Потребителски аватар
yeti123
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот yeti123 » Пон 21 апр 2008 10:21

HuKouCu написа:Здрасти, значи аз намерих пластмасата със копчета за 15лв., но няма вътре платка... пък и от друга страна като гледам казвате някакви херци.. а аз незнам на какви херци работи моята аларма? Някой алармаджия да ми препоръчате ( ако има такъв от форума още по добре ) при който да отида да видиме за кви херци става дума и разнио други въпроси да задам :roll:

Поздрави, HuKouCu

Откъде си го намери?

Потребителски аватар
armario
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот armario » Пон 21 апр 2008 12:02

На "Дондуков", преди да се качиш на моста "Чавдар" - вдясно в блока има ключар.
Там продават такива "сгъвачки". Празна кутийка със заготовка - 20лв. Ако искаш и да ти направи от заготовката ключ - 35 лева, като междувременно ти обяснява, че имало някакъв алармаджия, който ти вграждал платката на твоята аларма, но не го доизслушах, защото е....ти и гъзарията. :twisted: Тя ще ти се върже.... :stll think:

Потребителски аватар
Scout
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Scout » Пон 21 апр 2008 12:29

ясно купувам си ключа, обаче имам имобилайзер.направих си дубликат(баща ми каза ,че нямало да има проблем, ако е без имобито, обаче не пали без него... смисал пали и веднага гасне). Как се процедира при този случай ?

Потребителски аватар
Rabbit_TDI
Автомобил: A6 C5
Двигател: BFC
Контакти:

Мнениеот Rabbit_TDI » Пон 21 апр 2008 12:44

Scout написа:ясно купувам си ключа, обаче имам имобилайзер.направих си дубликат(баща ми каза ,че нямало да има проблем, ако е без имобито, обаче не пали без него... смисал пали и веднага гасне). Как се процедира при този случай ?

И аз съм на тоя хал-чудя се къде да ръчна чипчето за имобилайцзера :cry:

Потребителски аватар
jetttlii
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jetttlii » Пон 21 апр 2008 21:26

armario написа:На "Дондуков", преди да се качиш на моста "Чавдар" - вдясно в блока има ключар.
Там продават такива "сгъвачки". Празна кутийка със заготовка - 20лв. Ако искаш и да ти направи от заготовката ключ - 35 лева, като междувременно ти обяснява, че имало някакъв алармаджия, който ти вграждал платката на твоята аларма, но не го доизслушах, защото е....ти и гъзарията. :twisted: Тя ще ти се върже.... :stll think:
Да разбирам ли, че му давам моя ключ и 35лв. и той ми дава згъваемия клуч готов (без алармата де) :?:

Потребителски аватар
gsimania
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот gsimania » Вто 22 апр 2008 7:45

На 40лева аз ще ти дам ...........
mod edit: santo_trafficante

Потребителски аватар
ventsimax
Автомобил: golf 3 1.9 td 1994
Двигател: aaz

Мнениеот ventsimax » Чет 24 апр 2008 0:40

gsimania написа:На 40лева аз ще ти дам готов с платка за алармата :wink:И това не е гъзария а удобство.Така ключа и дистанционното са на едно.Никакъв проблем не е да се премести и чипа (ако има такъв)в новия сгъваем ключ.А относно тава новия ключ да сработи с алармата имат значение две неща:Mhz и вида на кода(фиксиран/динамичен).Аз съм направил сигурно 50 такива ключа и номера с преместването на платката от старото дистанционно е невъзможен в 99%от случаите.
http://www.tuning.bg/forum/viewtopic.php?f=11&t=80428&hilit=%D1%81%D0%B3%D1%8A%D0%B2%D0%B0%D0%B5%D0%BC%D0%B8+%D0%BA%D0%BB%D1%8E%D1%87%D0%BE%D0%B2%D0%B5

Колега,можеш ли да ми пригодиш това ДУ към моята аларма(фабрична,италианска).И трябва ли ти старото ДУ че май то не работи.

Потребителски аватар
gsimania
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот gsimania » Чет 24 апр 2008 7:57

ventsimax написа:
gsimania написа:На 40лева аз ще ти дам готов с платка за алармата :wink:И това не е гъзария а удобство.Така ключа и дистанционното са на едно.Никакъв проблем не е да се премести и чипа (ако има такъв)в новия сгъваем ключ.А относно тава новия ключ да сработи с алармата имат значение две неща:Mhz и вида на кода(фиксиран/динамичен).Аз съм направил сигурно 50 такива ключа и номера с преместването на платката от старото дистанционно е невъзможен в 99%от случаите.
http://www.tuning.bg/forum/viewtopic.php?f=11&t=80428&hilit=%D1%81%D0%B3%D1%8A%D0%B2%D0%B0%D0%B5%D0%BC%D0%B8+%D0%BA%D0%BB%D1%8E%D1%87%D0%BE%D0%B2%D0%B5

Колега,можеш ли да ми пригодиш това ДУ към моята аларма(фабрична,италианска).И трябва ли ти старото ДУ че май то не работи.

Хмм....Каква е тая фабрична аларма?Я кажи старото дистанционно съвсем ли няма начин да заработи,защото има един вариант при който без него няма да мога да ти синхронизирам новия към колата.Намери ме Skype да се уточним.

nitemare
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nitemare » Пет 25 апр 2008 21:13

Мнго е яко ключа да ти се сгъва.

Потребителски аватар
Apo82
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Apo82 » Съб 26 апр 2008 14:13

Apo82 написа:аиде де няма ли алармаджии да помагат :(

готово и аз имам ве4е такав клу4 и си4ко ми коства6е само 17 лв :D +8 лв за добликат на клу4а.ако има някои мераклия да си прави и тои и да е от бургас да пи6е 6те му дам инфо от каде мойе да си набави такав клу4

Потребителски аватар
bagera
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот bagera » Съб 26 апр 2008 18:57

ако някой иска ОРИГИНАЛЕН сгъваем ключ от алфа ромео
да казва цената е 40лв
предупреден си :idea:
mod edit: santo_trafficante

Върни се в “Направи си сам!”