Пак започнах така темата и се надявам да не я заключат този път
Polo vs. Golf
- nurv
- Автомобил: Audi A6
- Двигател: ALF
Polo vs. Golf
Здравейте приятели,
ОТ няколко месеца не мога да си харесам кола, какво ли не гледах. Последно се загледах и по VW Polo. Някой може ли да изложи разумно предположение, защо Polo в много случаи струва на равно ако не и повече от Golf за що годе същият пакет екстри? Предварително благодаря за вашите предположения.
Re: Polo vs. Golf
nurv написа:Здравейте приятели,
Пак започнах така темата и се надявам да не я заключат този пътОТ няколко месеца не мога да си харесам кола, какво ли не гледах. Последно се загледах и по VW Polo. Някой може ли да изложи разумно предположение, защо Polo в много случаи струва на равно ако не и повече от Golf за що годе същият пакет екстри? Предварително благодаря за вашите предположения.
Не знам къде ги гледаш тези цени!! утре купуваме Поло 2000г. 1.4 ветилирано с климатроник, лети джанти, ксенон и тн. за 6500лв. Голф тази година и с тези екстри няма къде да намериш за толкова пари!!!
- edisonov
- Автомобил: VW Golf 8 Variant
- Двигател: 2025
Re: vvv
valeri1 написа:Моето мнение е да се спреш на GOLF3
Съгласен съм с колегата! И аз се бях засилил за Поло, ма като ги сравнявах предпочетох Голф и не съжалявам за сега!
- lavidaloca
- Автомобил: Seat Leon 1.9 tdi PD 1P
- Двигател:
Re: Polo vs. Golf
Vanich написа:nurv написа:Здравейте приятели,
Пак започнах така темата и се надявам да не я заключат този пътОТ няколко месеца не мога да си харесам кола, какво ли не гледах. Последно се загледах и по VW Polo. Някой може ли да изложи разумно предположение, защо Polo в много случаи струва на равно ако не и повече от Golf за що годе същият пакет екстри? Предварително благодаря за вашите предположения.
Не знам къде ги гледаш тези цени!! утре купуваме Поло 2000г. 1.4 ветилирано с климатроник, лети джанти, ксенон и тн. за 6500лв. Голф тази година и с тези екстри няма къде да намериш за толкова пари!!!
Еми братле покажи и на мен такова поло. Веднага го вземам
- Дашо
- Пернишки бек
- Автомобил:
- Двигател:
колега както много пъти е казвано-всичко е относително!Полото ще ти даде по-малък разход,с по-малки габарити е от на Голфа и по-лесно се паркира с него,Голфа пък е с по-голям багажник (ако искаш да си караш нещо).А и в края на крайщата всичко опира до това как е поддържана съответната кола-че да не се случиш на някоя "гробница" после да си скубеш косите
А вече до двиатели-там избора е голям и трябва да си прецениш икономична кола ли искаш или някоя побърза съответно с по-висок разход.Но относно отделните двигатели във форума е изписано много
А вече до двиатели-там избора е голям и трябва да си прецениш икономична кола ли искаш или някоя побърза съответно с по-висок разход.Но относно отделните двигатели във форума е изписано много
-
dimovcheto
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”