Кой е най-добрия двигател при Golf 3 ??
- menkata123
- Автомобил:
- Двигател:
- valeto 150hp
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
golf
имал сам 1.8 90кс. а сега карам GTI двувалка.От GTI сам по доволен като здравина и варвене. Но това е мое мнение 

- amikus
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Г3 Синхро
Аиде ела с тоя котор с моя Г3 Синхро АБС ще ти скъсам ританките не е важно колата а е важно шофера!!Може и с служебното канго да дойда. Twisted Evil Twisted Evil
Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Разправяй си ти ......па ако си и вярваш...само с мерак няма да стане....виж ако възможностите на колите са равни тогава може би ама като няма никой под капака колкото и желание да имаш....
А и утре ако някой абф те разцепи на някой светофар ти ще излезеш лош шофьор ли ?
Скачал съм и на АБФ остави ме на 3 коли
отдавам го на това че карах на газ и съм с поне 300 кила по тежък само бутилката ми е 80 литра
синхрото отделно с двойката се гонех с бмв та ама там е друго аз говорех специално за тоя двигател 1.6 101 а относно коментара на казанлъшкия селянин дет няма кирилица :без коментар по думите ще ги познаете

Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Разправяй си ти ......па ако си и вярваш...само с мерак няма да стане....виж ако възможностите на колите са равни тогава може би ама като няма никой под капака колкото и желание да имаш....
А и утре ако някой абф те разцепи на някой светофар ти ще излезеш лош шофьор ли ?
Скачал съм и на АБФ остави ме на 3 коли

синхрото отделно с двойката се гонех с бмв та ама там е друго аз говорех специално за тоя двигател 1.6 101 а относно коментара на казанлъшкия селянин дет няма кирилица :без коментар по думите ще ги познаете

- _ST_
- Автомобил:
- Двигател:
jagler написа:най-малкото което го прави добър е че не си удря клапаните при скъсване на ангренажния ремък,защото горивната камера е вдълбана навътре към главата и челата на буталата са с вдлъбнатина....така че колегите с АБС са си щастливци..
аз съм щастлив и много доволен от мойто АБС-че добър разход добър ряз

- Golf 3 1.8
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Г3 Синхро
amikus написа:Аиде ела с тоя котор с моя Г3 Синхро АБС ще ти скъсам ританките не е важно колата а е важно шофера!!Може и с служебното канго да дойда. Twisted Evil Twisted Evil
Скачал съм и на АБФ остави ме на 3 колиотдавам го на това че карах на газ и съм с поне 300 кила по тежък само бутилката ми е 80 литра
![]()
Колега искаш ли да изпразниш колата да извадиш даже задните седалки резервната гума и всичко останало и да се пуснеме на един километър с моя абф(абсилютно сток е даже е с катализатор), и да видиш многото дълги икаруси........Ей така като почнете не мога да ви разбера.Ти си с 1.8моно и скачаш на абф и на всичкото отгоре те е бил с 3 коли шот си по тежък иначе ше го разцепиш сигурно......Смяааааах
П.С По темата мисля че 1.8м е най добрия мотор като разходи по поддръжка качество и разход на гориво и вървеж.....
- webdude
- Автомобил: Ford Mondeo MK3
- Двигател:
jagler написа:ами да ти кажа и аз много от разновидностите на фаувето при двигателите не знаех много освен като кубатура когато си търсех за мен преди 4г.и 3м. и виж късметче че имам един добър АБС който си пълни километража ,а на газ 200км/ч. ги прави..какво повече да искам от тая душичка.balky написа:jagler написа:аз си мисля че се прави някакво социалогическо проучване тук
![]()
Не колега, просто когато си купих колата си нямах напредстава, че важен е и самия модел на мотора. Сега от време на време ме спохождат разни мисли и с цел по добър избор пуснах темата.
И един мармот завиваше шоколада в станьол
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”