Колко хора около вас, можете да наречете истински приятели?

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции

Колко хора около вас, можете да наречете истински приятели?

1. Нямам приятели, живея си сам, джиткам си сам.
22
10%
2. Двама-трима
136
60%
3. Четири-пет
46
20%
4. Десетина
18
8%
5. Много са, немога да ги преброя
2
1%
6. Всички са ми приятели
1
0%

Общо гласове: 225
Потребителски аватар
silent
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот silent » Пет 18 апр 2008 17:58

що няма приятелки в анкетата бре.....аз си имам само приятелки....приятели неам...ние маъжете сме по гадната част от човечеството вечно сиги мерим и вечно се предаваме.......виж обаче ако покажеш на една жена че я обичаш и държиш на нея защотото е човек а не ходеща вагина( и не държиш да я олепиш)....чудеса от храброст ще направи за тебе....жените са по добрите приятели на мъжете стига да не са съпруги или любовници... :)

Потребителски аватар
KingoftheROAD
Автомобил: VW Transporter T4 1995
Двигател: ACU
Контакти:

Мнениеот KingoftheROAD » Пет 18 апр 2008 18:56

Dpop написа: ...но приятелството не трябва да се поставя на изпитание с и без повод, а да се потърси наистина в момент на сериозна нужда и безизходица. Понякога при викането на неволята установяваш, че можеш да се справиш и сам, което пък те прави по-силен...

Така, е приятелството не е концерт по желание, и не това е целта на занятието - да се подлага на изпитание за щяло и няй-вече за нещяло. Всеки би трябвало да е наястно, че приятел невинаги може да помогне поради ред прични, и най-вече не длъжен, а по собствено желание. И това му желание следва да се уважава. Същото се отнася за всеки. Правилата трябва да са еднаки за всички. Иначе - не става...

Dpop написа: ...Никога не знаеш кой ще ти помогне без да си го очаквал...

:да: :да: :да: Да точно така - добрите хора си помагат, дори и без да подозират за това. А злите умишлено действат един срещу друг :!: :!: :!: Природен закон.

Потребителски аватар
lozanov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот lozanov » Пет 18 апр 2008 20:16

Vento_Power написа:Двама-трима :!: ,но аз мисля че Истински Приятели НЯМА! :!: :?

dimovcheto
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dimovcheto » Пет 18 апр 2008 20:50

dobrinb написа:Истинските приятели се броят на пръстите на едната ръка. Другите са просто добри познати.
:D

Потребителски аватар
baibiso
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот baibiso » Пет 18 апр 2008 22:19

Приятели господ дал но във критични моменти виждаш кои са истинските,за маса за кръчмичка или за каквато и да било веселба всеки човек когото познаваш ти е пръв приятел но като(опре ножа до кокал) тогава всички приятели (щото си мислил до това време че са ти приятели) който познаваш изведнъж изчезват яко дим и тогава разбираш че истински приятели са тези който (като убиеш човек не те питат "СА КВО ЩЕ ПРАВИМЕ"а направо идват при теб и ти казват казват къде ще го закопаем)това е метафора но все пак има доста истина във нея,най лошото и най гадното нещо е да разбереш че тези който до скоро си смятал за приятели изведнъж се оказва че въобще не ги познаваш.Та за мен истински приятел е този който дори да направи нещо което ти не смяташ за редно но накрая се оказва че го прави за твое добро и във един момент си казваш този човек за какво го прави това нещо, и си мислиш сега каква полза ще извлече от мен този човек (а този човек иска само да помогне на приятел)тогава разбираш че това е истински "ПРИЯТЕЛ".За мен такива са около десетина човека да са ми живи и здрави и все така добри приятели.

Потребителски аватар
ZLaTa_KiFLa
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ZLaTa_KiFLa » Съб 19 апр 2008 9:24

Определено не са повече от десетима.... много познати, малко приятели.Такъв е живота

Потребителски аватар
Bumer
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Bumer » Съб 19 апр 2008 10:58

нямам пълно доверие на никой-такъв съм си за добро или лошо :?

Потребителски аватар
веселин
Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
Контакти:

Мнениеот веселин » Съб 19 апр 2008 11:17

Ами - честно казано жената ми е истински приятел!Щом ме търпи 16 години! :respect :lady_shy_kiss: :да:

Потребителски аватар
Dpop
Автомобил: VW
Двигател:

Мнениеот Dpop » Съб 19 апр 2008 17:33

веселин написа:Ами - честно казано жената ми е истински приятел!Щом ме търпи 16 години! :respect :lady_shy_kiss: :да:

Eee, при вас това явно е взаимно и така е хубаво да бъде в една връзка.

Потребителски аватар
emohrisstov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот emohrisstov » Съб 19 апр 2008 18:20

Ми моят въпрос беше за приятели мъже (на мъжете де). Иначе за жените, нещата са ясни, и на мен моята приятелка ми е най-добрият приятел. Приятелствата между жените, според мен, са още по зле и от тези между мъжете. А приятелстовото между мъж и жена е съвсем друг въпрос. :wink:

Потребителски аватар
AmW
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот AmW » Съб 19 апр 2008 18:29

silent написа:що няма приятелки в анкетата бре.....аз си имам само приятелки....приятели неам...ние маъжете сме по гадната част от човечеството вечно сиги мерим и вечно се предаваме.......виж обаче ако покажеш на една жена че я обичаш и държиш на нея защотото е човек а не ходеща вагина( и не държиш да я олепиш)....чудеса от храброст ще направи за тебе....жените са по добрите приятели на мъжете стига да не са съпруги или любовници... :)

Колега без да се обиждаш ма аз хората които имата само жени приятелки нали се сещаш.....
А пък и мога да ти кажа, че мъж и жена приятели не могат да бъдат, рано или късно се случва.Аз имам няколко приятелки и те са все бивши гаджета...

Последна промяна от AmW на Съб 19 апр 2008 18:34, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Hertz
Автомобил: vw
Двигател:

Мнениеот Hertz » Съб 19 апр 2008 18:33

Гласувах за 2. Двама-трима, но доста интересен отговор е 6. Всички са ми приятели :twisted: големите играчи са така mhihi

Върни се в “ОФФ-Топик - други”