Колко хора около вас, можете да наречете истински приятели?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- silent
- Автомобил:
- Двигател:
що няма приятелки в анкетата бре.....аз си имам само приятелки....приятели неам...ние маъжете сме по гадната част от човечеството вечно сиги мерим и вечно се предаваме.......виж обаче ако покажеш на една жена че я обичаш и държиш на нея защотото е човек а не ходеща вагина( и не държиш да я олепиш)....чудеса от храброст ще направи за тебе....жените са по добрите приятели на мъжете стига да не са съпруги или любовници... 

- KingoftheROAD
- Автомобил: VW Transporter T4 1995
- Двигател: ACU
- Контакти:
Dpop написа: ...но приятелството не трябва да се поставя на изпитание с и без повод, а да се потърси наистина в момент на сериозна нужда и безизходица. Понякога при викането на неволята установяваш, че можеш да се справиш и сам, което пък те прави по-силен...
Така, е приятелството не е концерт по желание, и не това е целта на занятието - да се подлага на изпитание за щяло и няй-вече за нещяло. Всеки би трябвало да е наястно, че приятел невинаги може да помогне поради ред прични, и най-вече не длъжен, а по собствено желание. И това му желание следва да се уважава. Същото се отнася за всеки. Правилата трябва да са еднаки за всички. Иначе - не става...
Dpop написа: ...Никога не знаеш кой ще ти помогне без да си го очаквал...

-
- Автомобил:
- Двигател:
Приятели господ дал но във критични моменти виждаш кои са истинските,за маса за кръчмичка или за каквато и да било веселба всеки човек когото познаваш ти е пръв приятел но като(опре ножа до кокал) тогава всички приятели (щото си мислил до това време че са ти приятели) който познаваш изведнъж изчезват яко дим и тогава разбираш че истински приятели са тези който (като убиеш човек не те питат "СА КВО ЩЕ ПРАВИМЕ"а направо идват при теб и ти казват казват къде ще го закопаем)това е метафора но все пак има доста истина във нея,най лошото и най гадното нещо е да разбереш че тези който до скоро си смятал за приятели изведнъж се оказва че въобще не ги познаваш.Та за мен истински приятел е този който дори да направи нещо което ти не смяташ за редно но накрая се оказва че го прави за твое добро и във един момент си казваш този човек за какво го прави това нещо, и си мислиш сега каква полза ще извлече от мен този човек (а този човек иска само да помогне на приятел)тогава разбираш че това е истински "ПРИЯТЕЛ".За мен такива са около десетина човека да са ми живи и здрави и все така добри приятели.
- ZLaTa_KiFLa
- Автомобил:
- Двигател:
- emohrisstov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- AmW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
silent написа:що няма приятелки в анкетата бре.....аз си имам само приятелки....приятели неам...ние маъжете сме по гадната част от човечеството вечно сиги мерим и вечно се предаваме.......виж обаче ако покажеш на една жена че я обичаш и държиш на нея защотото е човек а не ходеща вагина( и не държиш да я олепиш)....чудеса от храброст ще направи за тебе....жените са по добрите приятели на мъжете стига да не са съпруги или любовници...
Колега без да се обиждаш ма аз хората които имата само жени приятелки нали се сещаш.....
А пък и мога да ти кажа, че мъж и жена приятели не могат да бъдат, рано или късно се случва.Аз имам няколко приятелки и те са все бивши гаджета...
Последна промяна от AmW на Съб 19 апр 2008 18:34, променено общо 1 път.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”