Човеци,взех си лап-топ,ама не искат да ми сложат XP

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
BH_bobby
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот BH_bobby » Пет 18 апр 2008 22:24

колеги доста хора го имат тоя проблем с това че немогат да си сложат хп
имам един приател дето до сега успешно сложи на няколко познати фатката е да се намерят драивери .. защото копелетата неса направили драивери
за хард ако не се детектва има лек прави се диск бутабъл с дриверите на хдд-то и става от там на татака секи знае .. най-трудното е да се намерят дривери .. ако някои се интересува мога да го питам тоя моя приател дали му се занимава да слага хп защото си има много работа попринцип ...(лошото е че не винаги се намират драивери за всичко)

Потребителски аватар
aleksnlnl
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот aleksnlnl » Съб 19 апр 2008 9:08

:wink:

Потребителски аватар
DanZki
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DanZki » Съб 19 апр 2008 11:28

Няма проблем да се сложи ХП!Просто трябва да се намерят нужтиге драйвери,защото като го купиш дават само за виста.Аз преди няколко месеца се занимавах да инсталирам ХП на едно МСИ и само трябваше да потърся драйверите :wink:

Потребителски аватар
stefan4o
Автомобил: VW Jetta
Двигател: PN 1990+KR 1987
Контакти:

Мнениеот stefan4o » Съб 19 апр 2008 16:10

Вместо да се гадае, по-добре момчето да си каже модела на МСИ-то, щото действително голяма част от тяхната гама дето я продават по Техномаркети, Технополис ли не знам къде нямат драйвъри за ХП, много правилно някои ти е казал, че не може да се сложи ХП на него, то дори и да може, като няма драйвъри за чипсета все едно нямаш лаптоп. Преди да си закупиш модела е редно да провериш в нета дали има драйвъри на официалния сайт на производителя за ОС, с която искаш да работиш, ти в момента сигурно си направил любимия лаф на много хора - "След дъжд качулка".

Върни се в “ОФФ-Топик - други”