Колеги, моля бъдете внимателни!!! Не искам да има такива неща!
Полицията издирва шофьор, блъснал майка и дете и избягал от местопроизшествието
2 декември 2005 | 16:14
Агенция "Фокус"
София. Столичната дирекция на вътрешните работи (СДВР) издирва водач на “Рено Меган”, блъснал с колата си майка и дете и избягал от местопроизшествието, съобщиха от полицията. Инцидентът е станал тази сутрин към 7.15 часа на пешеходна пътека пред 30-то СОУ на бул. “Александър Стамболийски”. Водач на тъмносиньо “Рено Меган”, движещ се с висока скорост, връхлита върху 34-годишна столичанка, която водела 8-годишния си син на училище. Шофьорът не само не спрял и не оказал помощ на ранените, но побързал да изчезне с колата си от местопроизшествието и да се укрие. След удара майката и детето са откарани със случаен автомобил до института “Пирогов” и са настанени в тежко състояние в неврохирургията.
СДВР умолява гражданите на тежкото пътно произшествие, които са станали свидетели на катастрофата и могат да дадат повече информация за избягалата кола и за нейния водач, да се обадят на тел. 166 или в най-близкото поделение на МВР. Анонимността им е гарантирана.
Полицията издирва шофьор, блъснал майка и дете и избягал!
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- group®
- Темерут
- Автомобил: Passat B8 Alltrack
- Двигател: DFCA
Re: Полицията издирва шофьор, блъснал майка и дете и избягал
Dragon написа:................
е незнам какво да кажа ......
По това време има толкова много коли и хора ТАМ и никой да не види номера ... Sly , а колите свидетели ....
Вие ако сте с колата си и видите такова нещо няма ли да го настигнете и да му е***е майката

Аз лично го смазвам тоя

Re: Полицията издирва шофьор, блъснал майка и дете и избягал
group написа:Dragon написа:................
е незнам какво да кажа ......
По това време има толкова много коли и хора ТАМ и никой да не види номера ... Sly , а колите свидетели ....
Вие ако сте с колата си и видите такова нещо няма ли да го настигнете и да му е***е майката![]()
Аз лично го смазвам тоя
Настигам го и не мога да го мисля...!
- smg
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Направо е страшно какви тъпаци има по улиците...
Пресен случаи от при мен. Спирам на пешеходна патека да премине някакъв дядо който едвам ходи,а в същото време някакъв мангал отзад ми свири и псува. После ме изпреварва с изгнилата си астра и се дърви нещо. Screwy
Точно такива дръвници са способни да блъснат човек и да избягат. И на всичкото отгоре съм убеден, че после ще може да спи спокойно изрода гаден. При това е била майка с сина си. Направо не мога да си представия какъв кошмар изживява това семейство. Такива наистина да ги хванеш и да ги утрепеш.
Пресен случаи от при мен. Спирам на пешеходна патека да премине някакъв дядо който едвам ходи,а в същото време някакъв мангал отзад ми свири и псува. После ме изпреварва с изгнилата си астра и се дърви нещо. Screwy
Точно такива дръвници са способни да блъснат човек и да избягат. И на всичкото отгоре съм убеден, че после ще може да спи спокойно изрода гаден. При това е била майка с сина си. Направо не мога да си представия какъв кошмар изживява това семейство. Такива наистина да ги хванеш и да ги утрепеш.
- slance
- Автомобил: Audi A6 3.0TDI
- Двигател:
re
познавам майката и детето от няколко години.шефка е на жена ми.много се надявам този /тази/да си получи наказанието .рано или късно ще го хванат.с нейното тяло е предпазила детето си и затова е пострадала доста .дано да се оправи.
- group®
- Темерут
- Автомобил: Passat B8 Alltrack
- Двигател: DFCA
vas2308 написа:Не съм сигурен че трябва да го гоня - по скоро бих се опитал да помогна на пострадалитеА защо говорите само в мъжки род - не е ли възможно шофьора да е жена
![]()
![]()
мисля, че повечето хора биха се втурнали да помагат (както и е станало) и затова бих го/я подгонил - просто така мисля
иначе си прав може и жена да е ама

дано наитина се оправят
Сега само да не го пуснат!!!!!!!
7 декември 2005 | 13:57
Агенция "Фокус"
София. Полицията залови шофьора, който преди четири дни блъсна майка с дете на пешеходна пътека в столицата и избяга от местопроизшествието, съобщиха от пресцентъра на МВР. Това е 32-годишен мъж с инициали В. В., който е предаден на следствието.
7 декември 2005 | 13:57
Агенция "Фокус"
София. Полицията залови шофьора, който преди четири дни блъсна майка с дете на пешеходна пътека в столицата и избяга от местопроизшествието, съобщиха от пресцентъра на МВР. Това е 32-годишен мъж с инициали В. В., който е предаден на следствието.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”