Може ли някой по знаеш да каже защо скоростите на Г3 абс са толкова дълги.
Примерно на втора си карам спокоино с 40 км. но мога да карам и без проблеми и на пета и като подам газ колата си набира нормално.
Въпрос за скорости 1.8ми
- nkalizatura
- Автомобил: VW GOLF 3
- Двигател:
за потеглянето са виновни електрониките - смукач двг празен ход и ред други....
колата е с много добър мотор доказъл се дълго време в пасат монотроника на Фолксваген претърпял леки промени е трансплантиран на нашите 3-ки. Кутията е с перфектно измислени скорости за НОРМАЛНО каране
абе общо всето най- дорото от хубавото ..
лекото купе допринася за малкото натоварване на двгителя, старта е добър (има още много какво да се желае) но това не е кола за гонки а да си свърши човек работа
какво се чудите все пак е създадена от Германци - няма лоша немска кутия-----(освен тези на АСТРА
)
колата е с много добър мотор доказъл се дълго време в пасат монотроника на Фолксваген претърпял леки промени е трансплантиран на нашите 3-ки. Кутията е с перфектно измислени скорости за НОРМАЛНО каране

лекото купе допринася за малкото натоварване на двгителя, старта е добър (има още много какво да се желае) но това не е кола за гонки а да си свърши човек работа
какво се чудите все пак е създадена от Германци - няма лоша немска кутия-----(освен тези на АСТРА

- dokros
- Автомобил: SEAT TOLEDO 2000
- Двигател: 1.9 TDI ALH
- Контакти:
ЕЙ сега ще ти обясня защо- караш си на 5-та ск. със 100 км /ч. и решаваш да изпревариш някого ,ама се налага да стане бързо .
В същото време си с двигател 1.8 -МИ-75 к.с.-какво правиш :слизаш от 5-та на 3-та ,газ до дупка и на 3-та ,със 120 км/ч -изпреварваш.
След което гордо и плавно минаваш пак на 4-та и 5-та.
В същото време си с двигател 1.8 -МИ-75 к.с.-какво правиш :слизаш от 5-та на 3-та ,газ до дупка и на 3-та ,със 120 км/ч -изпреварваш.
След което гордо и плавно минаваш пак на 4-та и 5-та.
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- pesho_sl
- Автомобил: VW Golf IV
- Двигател: AGR 1998
LILO&STICH написа:pesho_sl написа:ей за това си я обичам аз моята колица - малко ми харчи и добре си върви. какво повече да иска човек. че и поддръжката и май не е много скъпа!леко и безаварийно шофиране от мен!
особенно като си караш на газ и разхода ти е никакъв.Рай за нас с тея колички
аз съм точно на газ колега и наистина нямам от какво да се оплача.

- dudeotprolesha
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”