Матрак???
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- batetony67
- Автомобил: VW Beetle
- Двигател: CU 1980
- Контакти:
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
shenko написа:chefito написа:600лв ме боли главата за един матрак....поне мистрес да беше по бива дупки ала бала...секс мекс....то един прост матрак.....ма пусти тедовски пружини кЪ ръбят не е истина....
Ако искаш матрак на Latex и подматрачна рамка мога да ти взема на дилърски цени
аз съм с Латекс , страшно удобен както за

- Ludia
- Most Wanted
- Автомобил:
- Двигател:
колеги, и аз да вдигна малко темата....
обикалям магазините, но все попадам на противоречива информация за матраците на "латекс" от Бяла.... на едно място ми предложиха 21см... на друго казаха че най-дебелия е 20см... пък сега гледам в сайна на Екон най-дебелия е 18 см
в магазините ми казаха че нямат различна твърдост, пък сега в сайта гледам че има... размерите също се разминават.. на едното място беше 160 на 200, на другото 164 на 200
каже моля ви къде в софия могат да се видят тези матраци и къде са най-ниски цените 
обикалям магазините, но все попадам на противоречива информация за матраците на "латекс" от Бяла.... на едно място ми предложиха 21см... на друго казаха че най-дебелия е 20см... пък сега гледам в сайна на Екон най-дебелия е 18 см

- dlug
- Автомобил: Passat B5.5 2003 1.9 TDI
- Двигател: AVB
Това би трябвало да са дистрибуторите на завода в Бяла в София
Жи Ди Ем ЕООД
1612 София, ж.к. Лагера, бл.39, партер
тел./факс: 02/951 61 82
гр. София - “РОСМАРИ” ЕТ - тел/факс: 02 / 855 86 56
http://www.bgstroitel.com/profiles/prof ... t.167.html
А за размерите 164/200 и 160/200-това са стаднартни размери на матраците. В момента и аз се оглеждам и все още не съм решил точно какъв матрак да си взема. Нещо ми е трудно (м@мка му...
)
Жи Ди Ем ЕООД
1612 София, ж.к. Лагера, бл.39, партер
тел./факс: 02/951 61 82
гр. София - “РОСМАРИ” ЕТ - тел/факс: 02 / 855 86 56
http://www.bgstroitel.com/profiles/prof ... t.167.html
А за размерите 164/200 и 160/200-това са стаднартни размери на матраците. В момента и аз се оглеждам и все още не съм решил точно какъв матрак да си взема. Нещо ми е трудно (м@мка му...

- gomez
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
shenko написа:chefito написа:600лв ме боли главата за един матрак....поне мистрес да беше по бива дупки ала бала...секс мекс....то един прост матрак.....ма пусти тедовски пружини кЪ ръбят не е истина....
Ако искаш матрак на Latex и подматрачна рамка мога да ти взема на дилърски цени
Колега можеш ли да ми намериш матрак на дилърски цени??? Мерси !!!
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
Re: Матрак???
За да не отварям нова тема.Аз съм на същата дилема след умрял за нула време пружинен ТЕД.От темата ,а и други метса съм се спрял на Нани(мемори пяна) и Latex(Латексов).Чудя се обаче кои да избера
.Спя по корем и от сегашния матрак кръста ме боли 

- dlug
- Автомобил: Passat B5.5 2003 1.9 TDI
- Двигател: AVB
Аз в края на краищата се спрях на латексов от Екон, предполагам че имаш предвид същият. За момента съм много доволен. Нямам обаче база за сравнение между него и мемори пяна.
Доста мои приятели си взеха латексови матраци, никой не се оплаква
Доста мои приятели си взеха латексови матраци, никой не се оплаква
- Rabbit_TDI
- Контакти:
Да и аз засега към тях клоня понеже уж са естествен материал.Лошото било ,че всъщност много производители спекулирали обаче ,че латекса им е естествен 

Моите матраци вкъщи са латексови от "Екон" /с мемори пяна/- нямаме оплаквания, удобни са. Поръчах ги от оторизиран представител за София - в ж. к. "Лагера" беше.
- Miki
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Купил съм вече 4 броя от Хегра, модела Луксор - http://hegra.biz/luxor.php
Изключително доволен съм, фирмата има склад до Казичене, може да се купят директно от там.
Изключително доволен съм, фирмата има склад до Казичене, може да се купят директно от там.
- Sashko_Trg
- Автомобил: Audi A4 Avant
- Двигател: 2 0 TDI
Rabbit_TDI написа:За да не отварям нова тема.Аз съм на същата дилема след умрял за нула време пружинен ТЕД.От темата ,а и други метса съм се спрял на Нани(мемори пяна) и Latex(Латексов).Чудя се обаче кои да избера.Спя по корем и от сегашния матрак кръста ме боли
Колега моя съвет е силно към Нани, аз работя с тях, занимавам се с мебели и клиентите често си избират от тях и до сега нито един не е оплакал от тях, ако има дефекти директно ти го сменят, имат 5 години гаранция
А до другия колега с Хеграта, до преди няколко години работихме с тях обаче се оказаха много дефектни, пружините направо излизаха от плата и се налагаше клиентите да ги сменят с други !
- Rabbit_TDI
- Контакти:
Както казах с пружини не ща и да видя паък ако ще и 20 години гаранция да имат.Поръчах си на Латекс след оглед на Нани и Латекс.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”