Профилактика на климатика
- emilio777
- Автомобил:
- Двигател:
Профилактика на климатика
Здравейте! Нов съм във форума и гледам и чета всичко с интерес. Вчера си купих спрей на Motip за рофилактика на климатика. В указанията пише, че трябва да се махне филтъра на климатика и да се впраска в всички възможни отвори, спрея излиза под формата на пяня. Ако някой някога е правил нещо подобно, моля да сподели.
- propparo
- Автомобил:
- Двигател:
Е трябва да се махне и филтъра на климатика /или купето кой като го нарича/.освен това това не се отнася за поддръжка на самия климатик а по скоро на въздуховодната система.Спрея се води антибактериален,има дезинфектиращ и ароматизиращ ефект и за известно време предпазва от образуване на микроорганизми във въздуховодите.
- propparo
- Автомобил:
- Двигател:
Еййййй колега,ама признай си че не си ползвал търсачката,ето какво ми излиза веднага--чети и давай смело.
http://www.vwclub-bg.org/forum/viewtopic.php?p=531882&sid=725038b846feb4a24f4525fef3fa0774
http://www.vwclub-bg.org/forum/viewtopic.php?p=531882&sid=725038b846feb4a24f4525fef3fa0774
я по добре заеби тоя спреи че само ше окензаш още повече нещата изкараи филтара и пусни духалките на макс една минута и толкос --важното е като спреш климатика да оставиш вентилатора да духа поне 5 минути на отворен джам и да черпи въздух от вън да си издуха влагата от радиатора..... последния светофар като се прибираш кам вкъщи правиш тази процедура -най удобно.... а ако колата има маркуче и ваничка за изтичане на конденза под колата почисти по скоро нея дупка
ОТ - там идва и моят вапрос поло AER имат ли канал изход за конденза и каде се намира че там не съм залягал да гледам
ОТ - там идва и моят вапрос поло AER имат ли канал изход за конденза и каде се намира че там не съм залягал да гледам
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”