Шум в скоростната кутия на Голф 4 1.6 SR (101)
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Шум в скоростната кутия на Голф 4 1.6 SR (101)
Зравеите на всички!!Имам проблем със скоростната кутия на Голф 4 1,6 SR.Когато орпусна гаста се чува шум а когато подам пак гас изчезва.Този шум пак се появява когато изклиюча от скорост и колата е в движение със скорост над 30-40км.Ходих на няколко маистора и ми казаха,че проблема е от скоростната кутия.Смених и маслото и не забелязах да има стружки и парченца метал но пак продължи да вие.Сложих и така нашумялата руска добавка РИМЕТ но без никакъв ефект.Какво ще ме посъветвате?Да я сменя с втора употреба,да я отворя и да се отремонтира или да карам докато се окоти?Някои от майсторите при които съм ходил ме посъветваха да я карам така и ,че няма да има проблем но пък това виене ме дразни.
- Boyan Yordanov
- Автомобил:
- Двигател:
Съвсем наскоро един мой приятел прави такава кутия с същия проблем.Влизаш в голям филм да знаеш,на въпросния голф мислеха да му сменят цялата кутия,но на моргата обадиха цена 600 лева.Поради тази причина се премина на вариянт Б който е закупуване на кутия от голф 3 мисля,че беше от 1,8 мотор.Съответно прехвърляне на чарковете от едната на другата кутия и така всичко заспива,но си е голяма галимация за жалост
В този случай момчето смени и всички лагери на кутията за по сигурно.Дано да съм ти помогнал,ако те интересуват подробности ще питам да не говоря на изуст.Успех.

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Boyan Yordanov
- Автомобил:
- Двигател:
- Boyan Yordanov
- Автомобил:
- Двигател:
- security_g
- Автомобил: