и аз 'що да не го организираш ти'
и той 'Да за вас го направих ве'и с усмивка до ушите
...викам му Вальо земи скочи от някъде бате

lowrider написа:ох не искаш снимки повярвай( а и нямам де)
Стефане смей се сега с глас:
1во място Жълтото пежо
2ро зеления Сивик (който го правя смешен дори със сеата)
3то Браво-то космос с всичко възможни залепени спонсори на него...
Наистина бяха много хубави,ама много криви.Смених цялата предница заради тях.А относно вчерашното "празненство",нямам думи,хвана ме срам,исках да си тръгна,но не ме пуснаха организатоите.Имаше общо 9-10 коли,ние заедно отидохме 6 или 7,представям си ако се бяхме отказали!Посмяхме се!npu3pak написа:Преди малко бях там. Пет минути стоях и си тръгнахНе бяха лоши колите.. 10 коли най-много да бяха
Иначе ми хареса, че бялото поло беше там и си показа музиката... която според мен не беше лоша
Някой ако е щракал снимки да пусне.
п.п. Колегата Малко_Направен беше там и си я беше лъснал много добре количкатаСамо,че старите джанти са му по-яки (лично мнение). Много се зарадвах като видях, че имаше представител от Форума!
Нямам снимки.Какво да снимам,лепенки по вратите и джанти боядисани с баданарката ли?Нямам никакви снимки,пак казвам,съжалявам че отидох.Благодаря за хубавите думи колеги.npu3pak написа:От всичките коли твоята си беше НАЙ-НАЙ. Лъсната, изчистена(без излишни лепенки или детайли...) Абе евала. Лошото е, че тунинга за повечето е цялата ти кола да е в лепенки и КИЧ!
п.п. Ако имаш снимки пусни да гледат и другите от форума
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 56 госта