Здравейте колеги,
Напоследък ми се случва нещо странно с иначе чудесно работещия ми двигател на личния Голф 3. Трудно пали, а понякога , когато го запаля след известно време започва буквално да пърпори и угасва. Това се случва и в движение. След което понякога си запалавам нормално и потеглям без никакви проблеми, а в други случаи няма палене и това е! В повечето случаи на следващия ден запалва без никакви проблеми и си върви нормално, докато не се случи ни в клин , ни в ръкав отново същото...
Забелязах също така,че след няколко опита да го запаля в такава ситуация акумулаторът "пада" много бързо, а при всяко въртене на стартера часовникът се занулява... всичко това ми е доста странно. Ако някой знае нещо по въпроса или му хрумне идея-да заповяда !
Благодаря предварително

Странен проблем с Голф 3 !?!?!?
- jeko01
- Автомобил: pasat B5
- Двигател: AFN 1.9 TDI
ok
колега, ако е бензин! мой колега имаше подобни смптоми на неговия г3 след много ходене по маистор, компютри и нищо!!!!
а накра я се оказа че компа на колата му став нещо, което никой неможе даму обясни .
зехме друк комп. и свсичко си доиде на мястото 

- mitakathvp
- Автомобил:
- Двигател:
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Re: Странен проблем с Голф 3 !?!?!?
dardorko написа:Забелязах също така,че след няколко опита да го запаля в такава ситуация акумулаторът "пада" много бързо, а при всяко въртене на стартера часовникът се занулява...
Честит ти нов акумулатор

Това, разбира се, ако са стегнати клемите на силовите кабели, де! Плюс, минус, кабела до машинката на стартера, масата на двигателя... Разклати ги! И най-малкия луфт или окис, който забележиш е сигурен признак, че там ти е проблема!
- blondeskiller
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”