Как да си разглобя прозореца на вентото ?
- Бързият
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
Как да си разглобя прозореца на вентото ?
Колеги става въпрос за задните прозорци . Как най-лесно става номера да извадя стъклото за да мога да си залепя фолио ?
- VW`VENTO
- Автомобил: VW BORA 1.9TDI
- Двигател: AHF
че и на предните стъкла ли си лепил фолио ??bak6i6a написа:Колега на Вентото може и да не сваляш стъклото,аз мойто фолио го направих като предварително го изрязах от външната страна на стъклото след което напръсках от вътре с препарат за стъкла и го залепих.Само внимавай като го режеш от коя страна е лепилото,за четирите врати ми отне около два часа.Успех
- Бързият
- Вечен БАН
- Автомобил:
- Двигател:
ivo8181 написа:Сваляш кората която се дьржи на копчета и след това на сьмият механизьм има плазгачи които се разхлабват и стьклото се издьрпва на горе след което по обратният ред зглобяваш
Явно не се уточних какво имам впредвид за което се извинявам

Преди си сменях машинката на предното стъкло и знам как се разглабя и къде се държи стъклото за машинката . Притеснява ме как да го изкарам извън гумите около него така че да не го счупя .
- ivo8181
- Автомобил: MK 4 GTI
- Двигател: 1.8 TURBO
Ськлото се вади на горе с леки посуквания на страни (пьрво единият край и после другият )Бързият написа:ivo8181 написа:Сваляш кората която се дьржи на копчета и след това на сьмият механизьм има плазгачи които се разхлабват и стьклото се издьрпва на горе след което по обратният ред зглобяваш
Явно не се уточних какво имам впредвид за което се извинявам![]()
Преди си сменях машинката на предното стъкло и знам как се разглабя и къде се държи стъклото за машинката . Притеснява ме как да го изкарам извън гумите около него така че да не го счупя .

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”