Здравейте,
И аз имам същия проблем като lavidaloca. Предстои ми покупка на автомобил и разпитвам насам-натам. Параметрите към който съм се ориентирал са - 10-11к, четири врати, бензин, около 2002/2003:), като конете не са приоритет. Не разбирам много от коли, но принципно покупката е доста сериозна и изискава сериозно отношение.
За сега гледах Сеат ибиза тъй като за тези пари може да се намери сравнително нова кола (5 годинки), но реших да попитам и тук за мнението ви. Благодаря ви предварително.
Искам съвет към каква кола да се насоча
- lavidaloca
- Автомобил: Seat Leon 1.9 tdi PD 1P
- Двигател:
От автомобилите,които можеш да си позволиш си избери този,който ти харесва на теб.Ти най добре си знаеш какво харесваш и най вече ти ще си го плащаш и караш,така че не търси съвет за това каква кола да си купиш ,а просто си определи бюджет и търси какво влиза в него .Честита книжка и безаварийно пътуване с бъдещата кола ! 

- moncho8920
- Автомобил:
- Двигател:
vw16v написа:От автомобилите,които можеш да си позволиш си избери този,който ти харесва на теб.Ти най добре си знаеш какво харесваш и най вече ти ще си го плащаш и караш,така че не търси съвет за това каква кола да си купиш ,а просто си определи бюджет и търси какво влиза в него .Честита книжка и безаварийно пътуване с бъдещата кола !

- chefo_
- Автомобил: vw golf 97 ubi
- Двигател:
брат взима6 това което ти харесва. дизел не ти трябва според мен но това е ли4но мое мнение.не искасх мака кола тогава полото го изклу4ваме вупреки 4е е мн добро предложение.
отиваме на голф4е мисля 4е 6те ти допадне.има6е колега които сподели няколко думи за 1.8 с гас4ица, да предложението си го бива наистина но намери си не6тии4ко по ново.поогледаи малко 3-ки има доста. а и да споделя не6ти4ко в форума има поне 2 коли за които знам 4е се продават и аз ако бях на твое място бих се замислил. муни4ко по мо6тни са но не мисля 4е това 6те те бутне.ако има6 акьл в китарата 6те си я пази6. пак и то с карането 6те се нау4и6.
4естита книжка и безавариино 6офиране.
п.с. МОЛЯ МНОГО МОЛЯ ПО МЛАДИТЕ 6ОФИОРИ!.
НЕ СЕ ПРАВЕТЕ НА СЬСТЕЗАТЕЛИ... КАРАИТЕ РАЗУМНО!!!!
отиваме на голф4е мисля 4е 6те ти допадне.има6е колега които сподели няколко думи за 1.8 с гас4ица, да предложението си го бива наистина но намери си не6тии4ко по ново.поогледаи малко 3-ки има доста. а и да споделя не6ти4ко в форума има поне 2 коли за които знам 4е се продават и аз ако бях на твое място бих се замислил. муни4ко по мо6тни са но не мисля 4е това 6те те бутне.ако има6 акьл в китарата 6те си я пази6. пак и то с карането 6те се нау4и6.
4естита книжка и безавариино 6офиране.
п.с. МОЛЯ МНОГО МОЛЯ ПО МЛАДИТЕ 6ОФИОРИ!.
НЕ СЕ ПРАВЕТЕ НА СЬСТЕЗАТЕЛИ... КАРАИТЕ РАЗУМНО!!!!
- lavidaloca
- Двигател:
- AmW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Еб*ти съветите каде му давате........... голф 3 с газова уредба... що го вкарвате в тоя филм не мога да разбера !??!? Или бензин или дизел, аз определено съм фен на дизела, но и 1.6 не е лош двигател нали ?Толко проблеми съм имал с тая газ, че не ми се говори.
Аз бих ти препоръчал да се спреш или на 1.9 тди или на някоя бензинка 1.6, 1.8 ма не се занимавай с тая газ
Аз бих ти препоръчал да се спреш или на 1.9 тди или на някоя бензинка 1.6, 1.8 ма не се занимавай с тая газ
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- lavidaloca
- Двигател:
- lavidaloca
- Двигател:
Момчета има ли кой да ми ги дава няма ли това си е мой проблем. Не мисля, че ще злоупотребя с дадените ми пари, нито пък ще тръгна да се фраскам. Дълбок поклон пред факта, че сами сте си изкарали парите за колите. А и като правим изводи за това какво ни е дереджето в България, май май като гледаме в паницата на другия..... няма изглед да се оправят нещатата 

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”