Скърцане при затваряне на прозорците.
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- D'oh
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Скърцане при затваряне на прозорците.
Нещо почнаха да ми скърцат джамците (ел.стъкла) , хайде ако някой знае какво да направя по въпроста да ми каже , ще съм му благодарен!!!

- nikolai_1
- Автомобил:
- Двигател:
Ами моите джамове на Голфа ( предните ) даже си блокират .
Т.е. като ги смъкна всичко е ОК . Ама като се опитам да ги дигна и задната част на стъклото се вдига нагоре и запецва целия джам...
Отварях го - нямаше нищо строшено или видимо преебано.Ако ги намажа с това дето го казахте там дали няма да се оправят?
Т.е. като ги смъкна всичко е ОК . Ама като се опитам да ги дигна и задната част на стъклото се вдига нагоре и запецва целия джам...
Отварях го - нямаше нищо строшено или видимо преебано.Ако ги намажа с това дето го казахте там дали няма да се оправят?
- Scarchu
- Автомобил: Black
- Двигател: with internal combustion
- Контакти:
nikolai_1 написа:Ами моите джамове на Голфа ( предните ) даже си блокират .
Т.е. като ги смъкна всичко е ОК . Ама като се опитам да ги дигна и задната част на стъклото се вдига нагоре и запецва целия джам...![]()
Изяли са ти се пластмасовите водачи, които се трият по вертикала.
С други думи казано - със смазване няма да стане - нови му е майката
П.С.: Докато мойто голфче беше живо му ги смених - намерих ги в едно магазинче на Симеон (не помня точно каде и кое) за двата предни прозореца общо 10лв. ми излезоха.