Още хора си отидоха от нас ... завинаги !!!!!!!! :(

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
petko5
Автомобил: VW Golf 3
Двигател: ААМ

Мнениеот petko5 » Пон 21 апр 2008 19:42

Лека им пръст, нека почиват в мир :cry:

Потребителски аватар
forski
Автомобил: SUZUKI SX4 S-CROSS Boosterjet
Двигател:
Контакти:

Мнениеот forski » Пон 21 апр 2008 20:13

Колеги с риск да обидя някого ще кажа че докъто не дойде момента в който всеки седнал зад волана не започне да мисли с главата си и не осъзнае че като си подкараш колата поемаш отговорност за хората които возиш и за другите участници в движението тези простотий по нашите пътища ще продължават да се случват за съжеление :cry: В петък се прибирах от София и за пореден път станах свидетел на ПРОСТОТИЯТА по българските пътища.
Много съжелявам за хората които вчера са загинали,всеки да си направи изводите и преценките кой крив и кой прав.

Потребителски аватар
vladikk
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vladikk » Пон 21 апр 2008 20:24

просто много хора запо4наха да карат толкова безотговорно!!! Жалко е 4е млади хора така безумно губят живота си!!!

ЛЕКА ИМ ПРЪСТ!!!

Потребителски аватар
forski
Двигател:
Контакти:

Мнениеот forski » Пон 21 апр 2008 20:31

Ами ще се трепем по пътищата като ни е толкова акъла,те хората във войни по малко жертви дават ние защото все сме много отворени и за нас като видим знак с ограничение 60 си мислим че някой нарочно го е сложил там за да ни еба.а нещо и газ със 160 само и само да е на наща не на неговата.Абе тъка сме си ние тарикатчета forever.ТЪПО :( :x
Говори в единствено число, моля! mod edit: musura
Ами хубаво ама те фактите говорят в множествено а не в единствено число,като казах ние имах предвид голяма част от хората които притежаваме свидетелство за управление на МПС,а не в частност хората от форума.Ама споко намаляваме с по 1000 всяка година.
Извинявам се ако съм засегнал някой!

Последна промяна от forski на Пон 21 апр 2008 21:11, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Slayera
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Slayera » Пон 21 апр 2008 21:02

Лека им пръст на момчетата, доста е тъжно и нелепо всичко това :cry:
аз доколкото разбрах в микробуса са пътували 2ма братя, което означава, че човека е загубил двама сина, саболезнования на близките им :(

Потребителски аватар
kam_tod
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kam_tod » Пон 21 апр 2008 21:15

Нека почиват в мир всички жертви от тази катастрофа и да се надяваме, че са на по-добро място. Моите съболезнования и към близките и хората, които са ги познавали.

Такива инциденти страшно ме натъжават, защото това е възможно най-нелепата смърт - поради нечия грешка... или самонадеяност, но причината няма значение, след като трагедията е станала... говоря по принцип.

Пътя и аз го познавам много добре и знам какво става на тази отсечка. Там е някакъв невъобразим произвол. Веднъж като бях решил да карам в ограничението, ме изпреварваше всичко живо, плюс москвичи, жигулета и камиони, само пешеходци и велосипедисти не ме изпреварваха...

Преди си мислех, че като карам сам мога да си позволявам разни волности и си позволявах доста... трябваше ми време, за да разбера, че на пътя никога не съм сам...

В памет и на тези млади хора, а и на всички жертви по пътищата, трябва да разберем, че на пътя никога не сме сами, а сме заобиколени от хора като нас, с майки и бащи, брята и сестри, деца, приятели и познати...

Потребителски аватар
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот alter » Пон 21 апр 2008 21:17

Rest In Peace :cry: :cry: :cry:

Потребителски аватар
Vlad777
King of the Road
King of the Road
Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
Контакти:

Мнениеот Vlad777 » Пон 21 апр 2008 21:31

Голяма трагедия! :cry:

Тъкмо вчера четох теми как в щатите един 18 годишен келеш е погубил още 4 живота освен своя в едно бмв М5 през нощта на едно частно летище... Преди това даже е пускал теми във форума на М5.

Сега и това видях. Още 6 човека са мъртви, освен този, който не е внимавал...

Съболезнования на близките им!

Потребителски аватар
Plumber
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Plumber » Пон 21 апр 2008 21:31

А знаете ли кое е най-интересното?Всеки изказва съжаления и призовава за по-бавно каране,и да не се кара пил и др.такива.И накрая се хвали че на 2 литра бира се прибирал с колата.Колегата си знае кой е.Стига приказвахте ами го направете!Карайте спокойно и без алкохол в кръвта!Не правете рисковани изпреварвания,за 1-2 мин.по рано рискувате да не ви видят близки никога повече.Все някъде по-напред ще има място където да изпреварите влачещия се пред вас.Стига!!!Направете така че емблемата vw и стикера на клуба да са синоним на добрия и възпитан шофъор.Стига убити бе мамка му!Надявам се речта да не е глас в пустиня...

Потребителски аватар
gicho76
Автомобил: VW Golf VI Variant
Двигател: 1600 tdi CAYC

Мнениеот gicho76 » Пон 21 апр 2008 21:37

Slayera написа:аз доколкото разбрах в микробуса са пътували 2ма братя, което означава, че човека е загубил двама сина, саболезнования на близките им :(

В микробуса е бил Денис - сина на шефа на AS METAL - производител и вносител на авточасти за ходова част за коли и камиони, но не е бил с брат си, а с колега от фирмата. Има такива статии, но това са били първите съмнения. Тръгнали са рано за другия им склад във Варна, когато са били блъснати от Вектрата.
Редовно си взимам части от тях и ги познавам. Винаги правят отстъпки за военни. Денис и брат му бяха войници при нас преди 3 години.
Съболезнования за роднините на загиналите!

Потребителски аватар
GARTNER
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот GARTNER » Пон 21 апр 2008 21:37

Моите съболезнования на близките и приятелите им :cry:

Потребителски аватар
mr_bush
Автомобил: Vw Transporter T6
Двигател: 2016

Мнениеот mr_bush » Пон 21 апр 2008 21:54

R.I.P :(

Потребителски аватар
forski
Двигател:
Контакти:

Мнениеот forski » Пон 21 апр 2008 22:00

Кучетата си лаят,кервана си върви утре като тръгна за работа пак същите кретений ще гледам.Ненормалници вечно бързащи за някъде и келеши вчера взели книжка мислещи се за Шумахер с на тати 15годишната талига тунингована с кюнец вместо аспух и с лепенка remus отгоре:stumm :roll:
:evil: Спирам с писането че ме хваща нерва.

Потребителски аватар
Ivailo
Автомобил: VW Golf mk3
Двигател: AAZ
Контакти:

Мнениеот Ivailo » Пон 21 апр 2008 22:06

Cherepaha написа:
pike написа:За мен решението е едно-мантинела в средата

Те тва е истината. Пътят хем е доста широк, хем е само с 2 ленти. И аз се увличам да изпреварвам там даже и при наличие на насрещно движание ....

:не: :не: :не:
Ако чакате "държавата" така и ще си остане. Защо трябва да си признаваш, че караш като откачен вместо да настъпиш педала с една идея по-малко? Ясно е, че за политика твоя живот е по-малко важен от мерцедеса на русата курва, така, че не може да разчиташ той да оправи пътя.
Просто трябва да подценявате колите си, защото те не са ферарита. Фераритата са със спортни окачвания и с толкова еърбеци, че и при 200 да се шибне в стена да оцелее водача/пасажера.

Мир на праха на 7-те човечеца, много жалко, че са си отишли толкова рано.

Потребителски аватар
Green_Madness
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Green_Madness » Пон 21 апр 2008 22:36

Работя в информационна агенция и изчетох тонове инфо за инцидента - някак си ми стана адски гадно, нещо ме жегна жестоко, както инцидента с БМВ-то, което е било с над 200 на магистралата и се е ударило в рейс - знаете, колеги, имаше и линк с репортажа. Проблемът със смъртта на пътя е толкова всеобхватен и огромен, че можем да блокираме форума от даване на мнения и акъл. Лично аз, да ви споделя - бяхме на вила до Самоков миналия уикенд - има една - две отсечки където можех да карам с минимум 150 км/ч - право, чисто и ясно време. Не го направих - просто предният път като бяхме пак на същото място - видях зверска катастрофа, труп под одеяло, ридаещи мъже и жени и обърната и изгоряла кола. И другия път няма да карам бързо там и не само там може би там. За младежите, които са загинали - ами безумно е - седем живота просто изчезват, седем семейства са зачернени. И нашите медии отново се осраха, едни писаха, че са били пияни всички, други погребаха брата на загиналото момче, което е карало Форда, а се оказа, че брат му въобще не е бил там.... Ужас и безумие. Всъщност смятам, че колегата Vizor е изчерпал цялата тема с едно изречение - "Ако стигнат с 2 минути по-бързо, какво ще стане?!" Ако съм спамил сори, но ми се дописа...

Върни се в “ОФФ-Топик - други”