lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol lol СПЕНС хахахахахахх нема се ебавате с властта ей

zemon_Golf3_C4711PB написа:тоя ЧАРЕ ако види какво пишат за неговата 2-ка ще се побърка,а другия път да но си намерил скорости за твоя да се пробвате,пък може и аз да ви дръпна с три-четри тираPL-16v написа:lowrider написа:ТЦ,явно не е бил той защото и на kingpin и на другото момче са KR,а на PL-16v си е PL мотора
Наистина не бях там но аз с тоя КР дето натупа другия върва броня до броняПРОСТО ОТБЕЛЯЗВАМ
ivoturboto написа:А ти каде се загуби всеки път се разминавамеPL-16v написа:lowrider написа:ТЦ,явно не е бил той защото и на kingpin и на другото момче са KR,а на PL-16v си е PL мотора
Наистина не бях там но аз с тоя КР дето натупа другия върва броня до броняПРОСТО ОТБЕЛЯЗВАМ
Верно ли бе ,е защо не се обади аз съм си отвеян не ми се сърди, но като си с колата не мога да те сбъркам.А що така без колата?PL-16v написа:ivoturboto написа:А ти каде се загуби всеки път се разминавамеPL-16v написа:lowrider написа:ТЦ,явно не е бил той защото и на kingpin и на другото момче са KR,а на PL-16v си е PL мотора
Ми батка аз бях там ама без голфарата и ти не ми обърна особено внимание
CellNet ™ написа:many написа::lol:Za purvi put idvam na va6a sbirka i bih kazala 4e sum o4arova ot tzialata sbirka i ot vsi4ki vas.... Strahotni ste
Ми мога да ти кажа само, че си добре дошла.
И по бързо го вземай този Голф3![]()
![]()
![]()
Във Форума трябва да се пише на кирилица.![]()
П.С. На снимките си излязла много добре
itni написа:Даскала написа:Тис
Аз таз девойка ( many ) я познавам от бая време и сме минали вече периода с точенето на зъбиХа-ха-ха! А на снимките им се точа, щот ме има и мен там
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 32 госта