quote]fastanddrift написа :........[[/quote]Пич не се пали толкова,прав си по принцип и аз лично съм с две ръце "ЗА" транзитните номера и спазване на закона,но проблема е че сме олигофренска държава и за съжаление често се налага да се правим на олигофрени за да се оправяме по някакъв начин.Аз лично както и по-горе казах съм наясно ,че най-добре и сигурно е с транзитни номера и не е проблема в цената им от 35 лв.,а в това,че не винаги може да ги осигуриш. Варианта с пилотната кола е супер незаконен ,но го дадох като възможност ,когато примерно си вземеш кола от дупница или софия в СЪБОТА и трябва да я придвижиш същия ден до Варна,Бургас или където си щеш.
При този вариант най добре е колата да е без номера и тогава съгласно чл.175 ЗДвП ако те хванат минаваш с административно наказание лишаване от правоуправление от 1 до 6 м. и глоба 50-200 лв. Ако те хванат с кола с фалшиви номера съгласно чл.345 НК наказанието е до 1 г. ЛС и глоба от 100-300 лв.,като на практика на основание чл.78а НК те освобождават от наказателна отговорност и минаваш с административно наказание глоба 100 до 300 лв./ако не си осъждан и не си освобождаван друг път по този ред/Законните варианти са :спиш в дупница или софия до понеделник/разходи за хотел и два дена треперене дали ще си я намериш в понеделник/ ,минаваш през кат вземаш транзитните и се прибираш;Качваш я на репатрак същия ден и си тръгваш,ама пък до Бургас или Варна примерно цената е такава,че може ти дойде партия на колата тоя с репатрака,а не всеки може да си го позволи,третия е твой приятел с репатрак да се навие да му платиш нафтата и да те докара/добър вариант,но малко хора имат приятели с репатрак/ и най добрия вариант е купуваш си колата в делничен ден в рамките на работното време на КАТ вземаш си транзитните номера и по живо по здраве се прибираш/ако можеш да си вземеш един делничен ден почивка от работа предимствата са,че си супер законен отвсякъде и в делничен ден може да постигнеш малко по-добра цена

/ .А всичко може да е толкова лесно,ако примерно на лицензирани търговци се разреши да издават транзитните номера или пък да се издават от КАТ ,но още при вноса да се заявяват транзитни номера от вносителя и да се прави проверка дали не са крадени и т.н.и да се предоставят на разположение на търговеца тези номера,а той само то да завери крайния им срок на действие и така ще е най лесно за купувача и ще е гарантиран,че няма да му наврат крадена кола ,но в нашата държава всичко е направено така ,че да ни е гадно и често да сме в ситуация на §22 за съжаление

.