Питане относно горива на OMV?
- yeti123
- Автомобил:
- Двигател:
lrlmodo написа:Аз сипах в неделя от Lukoil 98 и пак се едно сипах 92 колата се спъна тотално![]()
![]()
Само на Еко, повече нема се подхлъзна на Lukoil![]()
Ама сигурен ли си че е било Лукойл, а не Лукойл -Петрол (пак си е бензиностанция на Лукойл само дето на входа на бензиностанцията има едно гяволито човече с син гащиризон на който пише "Петрол")
- madmen
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Питане относно горива на OMV?
Mephistofel написа:Онзи ден отивам да зареждам на OMV-то в Дружба (Момина чешма), паркирам си до колонката и по навик хващам пистолета за Super 100 и гледам залепен някакъв стикер на индикатора - Карера 95 ?! Питам момчета там за какво иде реч - нямало Super 100, тоя бил някакъв 95 с добавки, а само на първата колонка имало Карера 100. Както и да е - местя се, наливам ( 2,35 лв - бип-бип-бип) и си заминавам. Гледам в касовата бележка си пише OMV Super 100. Сайта им не е актуализиран, там си седят старите наименования.
И сега - ми може да си въобразявам, ама колата не върви както преди, друг бензин е! От както е моя собственост друг бензин освен OMV Super 100 не е видяла, та си бях посвикнал. Някой да има впечатления относно въпорсните нови бълвочи на OMV?
Те това беше въпроса скъпи колеги. Ако може да ми обясните последните десетина поста к'во общо имат ......
- Mephistofel
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”