Филтър на купето за Голф 3
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Vladko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
В ръководството за експлоатация на Голф 3 съветват да подменяме филтъра за въздух навлизащ в купето на всеки 30000км.Вземайки под внимание че е не сме в Германия и тук е лекинко по мръсно аз си го сменям на всеки 10000км когато сменям и маслото заедно с филтър масло и вилтър въздух и горивен филтър.
- George_131
- Автомобил:
- Двигател:
- Bialkov_TDI
- Автомобил: VW Golf 4
- Двигател: AJM
- Bialkov_TDI
- Автомобил: VW Golf 4
- Двигател: AJM
- Pindikov
- Автомобил:
- Двигател:
Аз като си купих колата свалих и двете пластмаси под чистачките и изчистих, защото имаше доста боклуци. Едва ли някой преди теб го е правил. Така и така си го отворил си сменяш и филтъра и след това смяната я правя, като махам уплътнението и леко надигам пластмасата както колегата по- горе е писал. Отнема най- много 5 минути. Успех
- edisonov
- Автомобил: VW Golf 8 Variant
- Двигател: 2025
И аз така правя само надигам пластмасата и го сменям. като купих колата прното трябваше да бачка на 3 или 4 за да изсушава прозорците когато се запотят, а след смяната и на 1-ва степен си вършеше работа. И сега щом започне по слабо да духа и отивам за нов филтър, без значение колко километри съм навъртял. Все пак 15-20 лв не мисля , че са толкова много за ефекта който се получава с нов филтър.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”