Съвет относно евтини летни гуми
Пуснато на: Сря Апр 23, 2008 12:37 Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
Корморана е водна птица, следователно на мокър асфалт гумите си показват най-добрите качества
....,като блокират спирачките събира асфалта. Нямат грешка
Да а Мишлен Енерджи понеже имат много енергия в тях не трябва да се спират от движение , че Питър Петрели може да избухне:)
--------------------------------------------------------------------------------
Корморана е водна птица, следователно на мокър асфалт гумите си показват най-добрите качества

Да а Мишлен Енерджи понеже имат много енергия в тях не трябва да се спират от движение , че Питър Петрели може да избухне:)
Мишелин твърдо не,ниските им класове са отврат,особено на мокро са пълен ташак,единствения им плюс е големия пробег който издържат,подходящи за за такси.От марковите гуми Континентал, Семперит, Фулда, Нокиан, Йокохама,Дънлоп ,Пирели /не съм изчерпателен,но само над тези имам наблюдения/имат добри гуми от този размер,ама лошото е ,че надхвърлят стоте лева .Кумхо от този размер също стават и не са скъпи и не е лошо да ги погледнеш и тях .Забрави за Барум,Дебица и разните му там китайски максиси и тем подобни дървета,колкото и да са евтини не си струват парите.
- N1P0
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ето тук виж за избор, има и тестове на гумите това най вече гледай
http://www.barzgumve.com/start.html
btw Fulda не мисля ,че въобще я има в добри оценки за тестове
http://www.barzgumve.com/start.html
btw Fulda не мисля ,че въобще я има в добри оценки за тестове
- stancorotax
- Автомобил:
- Двигател:
- GTI_VW
- Автомобил: Golf 3 GTI 1993
- Двигател: 2.0 115hp 2E
- Контакти:
Колега според мен ако имаш възможност си купи възможно по хубави гуми недей да пестиш евтините гуми означават само едно нещо по малко каучук и от там по лошо сцепление на пътя, хубавата гума е мека с много каучук и се кара не повече от 2 – 3 сезона. Аз не карам рисково но тази зима карах YKOHAMA и ме извади от няколко ситуации на пътя иначе можеше и да съм се хвърлил в някоя пряспа. На този адрес http://www.avtogumi.com можеш да намериш доста качествени гуми.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
здравейте колеги.
някой пита за "Марангони" товаса възможно най калпавите гуми на пазара. За 90лева колкото се продават съм сигурен че ще намерите втора употреба много по добри. Мене ме излъгаха да си купя този боклук просто нямам думи да ви опиша за какво става дума -ако на кръговото дам газ тръгва направо при всяко натискане педала на спирачката трябва да се саубразяваш защото става неуправляема. Товае някакъв найлон можеби за Африка или балами като мен.
Плосто нямам думи то бива боклуци ама от това зависи сигурносттати а и на другите около теб.
някой пита за "Марангони" товаса възможно най калпавите гуми на пазара. За 90лева колкото се продават съм сигурен че ще намерите втора употреба много по добри. Мене ме излъгаха да си купя този боклук просто нямам думи да ви опиша за какво става дума -ако на кръговото дам газ тръгва направо при всяко натискане педала на спирачката трябва да се саубразяваш защото става неуправляема. Товае някакъв найлон можеби за Африка или балами като мен.
Плосто нямам думи то бива боклуци ама от това зависи сигурносттати а и на другите около теб.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
BFGoodrich Profiler2 - това е гумата за теб ...... 100% ти излиза под 100лв на гума + монтажа ..... Гумата е перфектна и има много добри отзиви за нея ..... Другия вариант е Yokohama A.Drive само дето аз като си търсих гумите ми казаха че Yokohama с таз годишен ДОТ е почти невъзможно да се намери поради ред причини .... обясниха ми че тировете с летни гуми идвали към Юни-Юли месец на годината .
П.С. Аз преди месец заложих на по скъпия вариант от 125лв + монтаж Bridgestone Turanza ER300 , но уцелих пресен пресен 0308 ДОТ .
П.С. Аз преди месец заложих на по скъпия вариант от 125лв + монтаж Bridgestone Turanza ER300 , но уцелих пресен пресен 0308 ДОТ .
Колеги, карам повече от 10 години Debica, това е гумата. Правят се в Полша, а завода е на Goodyaar/ не съм сигурен как се пише/. Държат се добре на сухо и на мокро.
Един съвет от мен!!! Купувайте си гуми от големи магазини, например за нови коли. Момчетата, които продават гуми, имат право да правят отстъпки и то големи!!!!! Пробвал съм, става!! Там продават гуми на реномирани марки!
Внимавайте с гуми за трактори - те са бавнооборотни и могат да направят голяма беля!!!!
Един съвет от мен!!! Купувайте си гуми от големи магазини, например за нови коли. Момчетата, които продават гуми, имат право да правят отстъпки и то големи!!!!! Пробвал съм, става!! Там продават гуми на реномирани марки!
Внимавайте с гуми за трактори - те са бавнооборотни и могат да направят голяма беля!!!!
- GTI_VW
- Автомобил: Golf 3 GTI 1993
- Двигател: 2.0 115hp 2E
- Контакти:
el_nino написа:BFGoodrich Profiler2 - това е гумата за теб ...... 100% ти излиза под 100лв на гума + монтажа ..... Гумата е перфектна и има много добри отзиви за нея ..... Другия вариант е Yokohama A.Drive само дето аз като си търсих гумите ми казаха че Yokohama с таз годишен ДОТ е почти невъзможно да се намери поради ред причини .... обясниха ми че тировете с летни гуми идвали към Юни-Юли месец на годината .
Правилно са ти обяснили колега за YKOHAMA това все пак е японска гума и да бъде с таз годишен ДОТ трябва да е поръчана янауари, да влезе в производство Февруари. Март се качва на контеинери, Април докато стигне България и после до дистрибуторите Май - Юни. Но гумата е много добро за жалост когато слагах летни нямаше на склад иначе щях да заложа пак на YKOHAMA.
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”