Задължителни ли са предните мигачи?
- moncho8920
- Автомобил:
- Двигател:
- pRo_4_LiFe
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
И аз съм с друга броня колега, но реших проблема по следния начин!
....
НО, имам друг проблем сега... понеже явно ватовете на крушката отпред са по малко, и като дам мигач тик-така като побъркан. Релето явно не може да се натовари толкова и ... А по принцип като си бях с нормалните мигачи всичко си беше ОК, а сега ... Някой има ли идея как да го оправя това, защото дразни много мен, този който е пред и зад мен също...
....

НО, имам друг проблем сега... понеже явно ватовете на крушката отпред са по малко, и като дам мигач тик-така като побъркан. Релето явно не може да се натовари толкова и ... А по принцип като си бях с нормалните мигачи всичко си беше ОК, а сега ... Някой има ли идея как да го оправя това, защото дразни много мен, този който е пред и зад мен също...
- pRo_4_LiFe
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- moncho8920
- Автомобил:
- Двигател:
И при мен мига бързо и на ляво и на дясно, наистина дразни много, ама при мен е така защото нямам мигачи отпред. Като пусна аварийни и задните и страничните (на калниците) си мигат нормално.
А ако можеш да ми кажеш от каква кола са ти мигачите, защото мислех да слагам от друг автомобил ама все не намирам подходящи, а при мен формата на отвора дето ти е мигача е почти същата
А ако можеш да ми кажеш от каква кола са ти мигачите, защото мислех да слагам от друг автомобил ама все не намирам подходящи, а при мен формата на отвора дето ти е мигача е почти същата

- pRo_4_LiFe
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
moncho8920 написа:И при мен мига бързо и на ляво и на дясно, наистина дразни много, ама при мен е така защото нямам мигачи отпред. Като пусна аварийни и задните и страничните (на калниците) си мигат нормално.
Ами и при мен го имаше този ефект при откачени мигачи предни. Сега има и предни мигачи, които впрочем са за калник (странични) но сложени отпред поради причината, че са малки и не грозят бронята.... и при мен на аварийни всичко е нормално. Буксите им са същите като на предната броня мигачите и пак дават отклонения... явно наистина ватовете дават отклонението...
- jetttlii
- Автомобил:
- Двигател:
Колега при мен стана същото като ми изгоря едната крушка и я смених, уж беше абсолютно същата като показания, но включех ли десния мигач мигаше и съответно щракаше като побъркана, което си значи, че нещо в системата не е както трябва. Аз направих така, купих си 10 различни на големина и фирми производители крушки, но пак като ватове да съответстват на изгорялата и почнах да ги пробвамpRo_4_LiFe написа:И на ляво и на дясно ... все едно и също мига и мнооого дразни...

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”