тропане golf 4
- silok
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
тропане golf 4
колеги имам някакъв проблем. Сутрин като тръгна от колата започва да се чува едно претропване от към дясното предно окачване особенно като минавам през неравности след като покарам малко шума намалява но не спира. Някой моге ли да даде някъква идея от къде може да е този шум? 

- egoist_ok
- Автомобил: Golf 4 TDI 4 motion
- Двигател: ARL 2002
giotto написа:Колега и аз имах такова тропане като минавах по неравности. Оказа се тампон на стабилизиращата щанга. 2 бр. тампони + труд ми излезе 30лв.
Колега виж задният тампон на носача, аз го имах същото и се оказа че е той, а също и тампоните на стабилизиращата щанга - смених тези тампони и всичко вече е ОК
П.С.Колега те направо са ти отрязали главата за тези тампони - нали са по 3 лв/бр.
- AERVWPOLO
- Автомобил:
- Двигател:
Здравейте колеги,понеже видях че давате и цени колко излиза смяната на задните тампони на предни носач тъй като ходих на един майстор ама квартален и той ми каза че са около 15 лв бройката и по 30 лв на тампон за работа или иначе казано около 90лв всичко нормално ли е?Аз му казах че ще си помисля защото ми се видя много
Дали ме шмекеросва,или наистина си е толкова?

- skotis
- Автомобил: VW Golf IV 1.8T GTI
- Двигател: AGU
Ми според мен е много...за кварталния майстор! Ама защо ходите при кварталните, аз много съм се напатил от такива. Преди като карах на баща ми пасата (Б3) и все при кварталния сервиз и кво стана - е.аха й мамата на колата... Сега ако е доверен човек - ОК, ама някакви замозвани майстори...не мерси. Ако не го познаваш човека, а и да го познаваш - моят съвет е да отидеш в Хеед 91, ама ти си знаеш.
пп: И нещо много важно! Не е толкова важно колко пари ще ти вземат, то е ясно, че няма да са много, важното е да ти сложат читав тампон, защото мнооого е кофти да ти се разтропа след 2 седмици пак
А кварталните майстори отиват в първия магазин за авточасти и казва "Дай тампон за Г4" Ама дали е дизел, дали е Р32, няма значение и оня му дава некви тампони дето ги е взел от братята на илиянци на едро по 20 ст. парчето и нашия ти го слага...караш и се кефиш...преебва се на третата дупка и кво?
пп: И нещо много важно! Не е толкова важно колко пари ще ти вземат, то е ясно, че няма да са много, важното е да ти сложат читав тампон, защото мнооого е кофти да ти се разтропа след 2 седмици пак

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”