Вече ще имам въпроси за поддръжка и други особености към всички които имат и са патили...
Благодарско колеги!!! на petko5 и другите за помощта
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- MitkoKK
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Благодарско колеги!!! на petko5 и другите за помощта
Благодаря ви за съветите колеги!!! Взех го днес , въпросният автомобил 1,6 мотор 94 година 170000 км. Всичко си е до шанс, нали на возия и мотор ми хареса ,има малко проблеми по ел пакета но заради тях му свалих малко кинтите дето ще идат при майстора..
Вече ще имам въпроси за поддръжка и други особености към всички които имат и са патили...
-
MiroslavStanchev
- Автомобил:
- Двигател: AHF 2000
- petko5
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: ААМ
Re: Благодарско колеги!!! на petko5 и другите за помощта
MitkoKK написа:Благодаря ви за съветите колеги!!! Взех го днес , въпросният автомобил 1,6 мотор 94 година 170000 км. Всичко си е до шанс, нали на возия и мотор ми хареса ,има малко проблеми по ел пакета но заради тях му свалих малко кинтите дето ще идат при майстора..
Да ти е честита новата придобивка, хиляди безаварийни километри
Тичай при един от двамата, за да ти видят колата и да ти кажат, какво трябва да смениш и да ти дадат съвет
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=6022
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=7096
П.С.
Успех от мен
- MitkoKK
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Пак Благодаря на всички колеги
Отново Големи благодарности за съветите за 3-ката, има си кусури ,ама всичко се оправя нали?:) Снимката сте видели всички, колата движи добре, ама само минаването през КАТ ми съкрати половин живот.... .Знаете каво е там си мисля......
((((
Голямо МЕРСИ !!!!!!
Голямо МЕРСИ !!!!!!
Върни се в “ОФФ-Топик - други”