Подочух че не било лошо да се сменя резонантното гърне на 1-2 години

Незнам до колко това е истина за това пускам тема тук, а и предполагам на доста хора ще им е интересно. И така - чакам мнения, НО САМО СМИСЛЕНИ И ОБОСНОВАНИ !!!
точно така, не е лошо да се сменя и цялата изпускателна сиситема на 1-2 годиниbugster написа:Привет колеги!
Подочух че не било лошо да се сменя резонантното гърне на 1-2 години![]()
Незнам до колко това е истина за това пускам тема тук, а и предполагам на доста хора ще им е интересно. И така - чакам мнения, НО САМО СМИСЛЕНИ И ОБОСНОВАНИ !!!
megatone написа:точно така, не е лошо да се сменя и цялата изпускателна сиситема на 1-2 годиниbugster написа:Привет колеги!
Незнам до колко това е истина за това пускам тема тук, а и предполагам на доста хора ще им е интересно. И така - чакам мнения, НО САМО СМИСЛЕНИ И ОБОСНОВАНИ !!!също така не е лошо да си сменяш и седалките стъклата, броните и боята
megatone написа:точно така, не е лошо да се сменя и цялата изпускателна сиситема на 1-2 годиниbugster написа:Привет колеги!
Незнам до колко това е истина за това пускам тема тук, а и предполагам на доста хора ще им е интересно. И така - чакам мнения, НО САМО СМИСЛЕНИ И ОБОСНОВАНИ !!!също така не е лошо да си сменяш и седалките стъклата, броните и боята
megatone написа:точно така, не е лошо да се сменя и цялата изпускателна сиситема на 1-2 годинисъщо така не е лошо да си сменяш и седалките стъклата, броните и боята
няма да ти отговоря с твоя тон, просто не ми пука за това какво мислиш за менbugster написа:...
megatone написа:няма да ти отговоря с твоя тон, просто не ми пука за това какво мислиш за менbugster написа:...само ще ти кажа че на малоумен въпрос засужава малоумен отговор
само това изреченийце говори достатъчно за нивото тиbugster написа:Не си ми на нивото ....
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”
Потребители, разглеждащи този форум: Bing [Bot] и 73 госта