Проблем с бензиновата помпа
Проблем с бензиновата помпа
Имам проблем с бензиновата помпа. Имам газова и от време на време колата не иска да работи на бензин. Извадих помпата и с един акомулатор я пуснах и работеше. Върнах я отново на местото си и с акомулатора отново и подадох ток. Засмука малко бензин и спря да работи. Сега от време на време работи на бензин от време на време не иска. Дали е за смяна или има шанс да се ремонтира. Препоръчаите ми някоъ сервиз.
- °niksi°
- Бай Брадър
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Каква е цената
diyang написа:Каква е цената на нова бензинова помпа за Голф 3 1.4. каква марка да взема.
За марка най-добре е БОШ, ама цената е кофти /около 250-300 лв - съвсем грубо/
Иначе за ремонт, никой не може да ти даде гаранция че след месец-два няма да умре пак помпата.
Най-добре за цена пиши на Dosy или mi_60
- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
И аз изглежда имам проблем с помпата. Ама специалистите да кажат!
Като намалее бензина и стрелката доближи червеното колата се задъхва и след малко спира. Някой ми беше казал, че моя голф има 2 помпи - една в резервоара и една извън него. И според него тая в резервоара си е отишла и другата неможе да качи бензин.
Има ли такъв филм на Голф 2? Моя се води:
Golf II GT Special; RP мотор, 1990 г.
Ако някой има къде да провери и да ми даде съвет ще съм много благодарен!
П.С. Аз вече почти година си карам така и докато е пълен резервоара с тунджа проблеми няма...
Като намалее бензина и стрелката доближи червеното колата се задъхва и след малко спира. Някой ми беше казал, че моя голф има 2 помпи - една в резервоара и една извън него. И според него тая в резервоара си е отишла и другата неможе да качи бензин.
Има ли такъв филм на Голф 2? Моя се води:
Golf II GT Special; RP мотор, 1990 г.
Ако някой има къде да провери и да ми даде съвет ще съм много благодарен!
П.С. Аз вече почти година си карам така и докато е пълен резервоара с тунджа проблеми няма...
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”