Струва ли си да си купя някоя от костенурките в mobile.bg
- sastezatelya
- Автомобил:
- Двигател:
- sastezatelya
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги разлгедайте обявите,които сега има в мобилето за наще любими колици има много яки творения
.Исках да ви помоля,ако някои знае каква е колата на първата обява в раздел 1600 да ми каже и ако има някакъв интерес да помогна с каквото мога
Аз не знам какъв е модела
и за това питам вас по-компетентните колеги
Колата искахме да я взимаме аз и един приятел преди време,но не можахме да станем притежатели на тази красавица.Благодаря Ви предварително за отговорите 

- sastezatelya
- Автомобил:
- Двигател:
- batetony67
- Автомобил: VW Beetle
- Двигател: CU 1980
- Контакти:
Модела е hand made, т.е. това е Фолксваген Вариант, преправен на кабрио, с двигател от лада и общо взето не добро изпълнение. А, и фаровете са нещо пипнати, май от костенур преди 1970-та. Ходил съм да го гледам, беше обявен за Карман Джия и един приятел го видял, казва ми и аз съответно се изстрелвам да го видя тоя Карман и да го отнасям, ама цъ. Най-обикновен Вариант.
- PACH
- Bus Master
- Автомобил: VW Bus T3 Syncro
- Двигател: 1.9 M-Tdi
- Контакти:
batetony67 написа:Модела е hand made, т.е. това е Фолксваген Вариант, преправен на кабрио, с двигател от лада и общо взето не добро изпълнение. А, и фаровете са нещо пипнати, май от костенур преди 1970-та. Ходил съм да го гледам, беше обявен за Карман Джия и един приятел го видял, казва ми и аз съответно се изстрелвам да го видя тоя Карман и да го отнасям, ама цъ. Най-обикновен Вариант.
Мани мани, като гледам как са го развалили и ме заболява сърцето. Модела е VW 1600 TL Fastback и е някъде 1965-1969 година.Ако ти харесва модела потърси и си намери един в оригинално състояние, макар че тази модификация напоследък стана много рядка и ще е голям късмет да попаднеш на подобен автомобил.
- sastezatelya
- Автомобил:
- Двигател:
PACH написа:batetony67 написа:Модела е hand made, т.е. това е Фолксваген Вариант, преправен на кабрио, с двигател от лада и общо взето не добро изпълнение. А, и фаровете са нещо пипнати, май от костенур преди 1970-та. Ходил съм да го гледам, беше обявен за Карман Джия и един приятел го видял, казва ми и аз съответно се изстрелвам да го видя тоя Карман и да го отнасям, ама цъ. Най-обикновен Вариант.
Мани мани, като гледам как са го развалили и ме заболява сърцето. Модела е VW 1600 TL Fastback и е някъде 1965-1969 година.Ако ти харесва модела потърси и си намери един в оригинално състояние, макар че тази модификация напоследък стана много рядка и ще е голям късмет да попаднеш на подобен автомобил.
Преди доста време го бяхме гледали с мой приятел и мислихме да го вземем.Не знаехме нито модела нито коя година е само знаех,че бил на реални километри.Кофти е,че и мотора му е сменян иначе колицата беше в доста занемарен вид и сигурно и там ще си остане.Аз вече съм болен от онази мания Beetle,която всички вие много добре познавате

видях тая обява и не се здържах да копирам линка за да хвърлите едно око. :
http://cgi.ebay.de/Wunderschoener-Kaefe ... dZViewItem
какво мислите за покупка на кола от ебау, дали не е коте в торба
http://cgi.ebay.de/Wunderschoener-Kaefe ... dZViewItem
какво мислите за покупка на кола от ебау, дали не е коте в торба

- BuGmaN
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Задния прозорец от Сплит въобще не се връзва с тва купе, от там колата вече губи стойност, двигателя пък най-вероятно е прегрят заради отворите от където минават тръбите за парното оставени отворени и влизащият от там горещ въздух, малкият въздушен филтър също е тормозил мотора, интериора нещо куца и той, пуснал е малки снимки вероятно за да прикрие и други неща, снимал е срещу слунцето може и нарочно, може и от акъл., за тая кола освен някой, който да си мисли, че тва е Сплит не виждам кой ще натдава, но нито продавача ще получи каквото му трябва нито копувача
... 

- asentm
- airman
- Автомобил:
- Двигател:
абе не съм на същото мнение .
за тази цена на колата толкова струва само боядисването, което поне на снимката е перфектно, няма ръжди, което означава че и купето сигурно е наред ....това за задния джам-ами така му харесва на човека, колата не е за музей, а за кеф
това че са махнати тръбите не е болка има тапи, които се слагат там, ако колага се кара на горещо време за да охлажда по.добре цилиндрите, този малък филтър го боли ...на карбуратора и без това с оригиналния карб, костенура си е трамвай.
за мен колата си струва отвякъде стига да се видят колко са и транспортните разходи
за тази цена на колата толкова струва само боядисването, което поне на снимката е перфектно, няма ръжди, което означава че и купето сигурно е наред ....това за задния джам-ами така му харесва на човека, колата не е за музей, а за кеф
това че са махнати тръбите не е болка има тапи, които се слагат там, ако колага се кара на горещо време за да охлажда по.добре цилиндрите, този малък филтър го боли ...на карбуратора и без това с оригиналния карб, костенура си е трамвай.
за мен колата си струва отвякъде стига да се видят колко са и транспортните разходи
Върни се в “Air Cooled & Boxer”