Струва ли си да си купя някоя от костенурките в mobile.bg

Форум за всички "въздушни" Volkswagen-и
Потребителски аватар
BuGmaN
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот BuGmaN » Нед 19 авг 2007 13:48

На удобно място ми е, често минавам, ще мина да я разгледам тия дни, ще се срещна и със продавача... :wink:

Потребителски аватар
sastezatelya
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот sastezatelya » Нед 19 авг 2007 14:10

Благодаря ти BuGmaN :) Ако имаш вазможност я погледни тая красавица и дано си струва де :) След това пиши когато можeш да ми кажeш впечатленията си :) Мерси още веднъж :) Ааа и друго,айде ако можеш да ми пратиш по e-mail-a някоя друга снимка на твоята количка.Направил си я страхотна : vw fen :)

Потребителски аватар
BuGmaN
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот BuGmaN » Нед 19 авг 2007 19:01

Снимки има в "да си покажем гордостите", други почти нямам на цифрово фото, скоро като стане ще има сериозна фотосесия :twisted: ... :wink:

Потребителски аватар
BuGmaN
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот BuGmaN » Пет 24 авг 2007 14:26

Колега прати на лични тел. за връзка с продавача и твоя :) ... :wink:

Потребителски аватар
sastezatelya
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот sastezatelya » Пон 14 апр 2008 0:23

Колеги разлгедайте обявите,които сега има в мобилето за наще любими колици има много яки творения love.vw .Исках да ви помоля,ако някои знае каква е колата на първата обява в раздел 1600 да ми каже и ако има някакъв интерес да помогна с каквото мога :) Аз не знам какъв е модела :oops: и за това питам вас по-компетентните колеги :) Колата искахме да я взимаме аз и един приятел преди време,но не можахме да станем притежатели на тази красавица.Благодаря Ви предварително за отговорите :)

Потребителски аватар
sastezatelya
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот sastezatelya » Пет 18 апр 2008 22:03

Явно няма заинтересованост за тази готина кола нека ако все пак някой знае модела да го напише тук за да го разберем и ние по-незнаещите :wink:
П.п преди малко видях,че вече я няма обявата sorry за въпроса,но все пак ако някой я знаеше колицата нека каже каква е :)

Потребителски аватар
batetony67
Автомобил: VW Beetle
Двигател: CU 1980
Контакти:

Мнениеот batetony67 » Съб 19 апр 2008 19:42

Модела е hand made, т.е. това е Фолксваген Вариант, преправен на кабрио, с двигател от лада и общо взето не добро изпълнение. А, и фаровете са нещо пипнати, май от костенур преди 1970-та. Ходил съм да го гледам, беше обявен за Карман Джия и един приятел го видял, казва ми и аз съответно се изстрелвам да го видя тоя Карман и да го отнасям, ама цъ. Най-обикновен Вариант.

Потребителски аватар
PACH
Bus Master
Автомобил: VW Bus T3 Syncro
Двигател: 1.9 M-Tdi
Контакти:

Мнениеот PACH » Нед 20 апр 2008 9:08

batetony67 написа:Модела е hand made, т.е. това е Фолксваген Вариант, преправен на кабрио, с двигател от лада и общо взето не добро изпълнение. А, и фаровете са нещо пипнати, май от костенур преди 1970-та. Ходил съм да го гледам, беше обявен за Карман Джия и един приятел го видял, казва ми и аз съответно се изстрелвам да го видя тоя Карман и да го отнасям, ама цъ. Най-обикновен Вариант.

Мани мани, като гледам как са го развалили и ме заболява сърцето. Модела е VW 1600 TL Fastback и е някъде 1965-1969 година.Ако ти харесва модела потърси и си намери един в оригинално състояние, макар че тази модификация напоследък стана много рядка и ще е голям късмет да попаднеш на подобен автомобил.

Потребителски аватар
sastezatelya
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот sastezatelya » Нед 20 апр 2008 10:37

PACH написа:
batetony67 написа:Модела е hand made, т.е. това е Фолксваген Вариант, преправен на кабрио, с двигател от лада и общо взето не добро изпълнение. А, и фаровете са нещо пипнати, май от костенур преди 1970-та. Ходил съм да го гледам, беше обявен за Карман Джия и един приятел го видял, казва ми и аз съответно се изстрелвам да го видя тоя Карман и да го отнасям, ама цъ. Най-обикновен Вариант.

Мани мани, като гледам как са го развалили и ме заболява сърцето. Модела е VW 1600 TL Fastback и е някъде 1965-1969 година.Ако ти харесва модела потърси и си намери един в оригинално състояние, макар че тази модификация напоследък стана много рядка и ще е голям късмет да попаднеш на подобен автомобил.

Преди доста време го бяхме гледали с мой приятел и мислихме да го вземем.Не знаехме нито модела нито коя година е само знаех,че бил на реални километри.Кофти е,че и мотора му е сменян иначе колицата беше в доста занемарен вид и сигурно и там ще си остане.Аз вече съм болен от онази мания Beetle,която всички вие много добре познавате :wink: и за това си търся такава,а за тези другите красавици сигурно има още доста време да се зарибявам :) :wink:

Потребителски аватар
taskbg
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот taskbg » Чет 24 апр 2008 21:53

видях тая обява и не се здържах да копирам линка за да хвърлите едно око. :
http://cgi.ebay.de/Wunderschoener-Kaefe ... dZViewItem

какво мислите за покупка на кола от ебау, дали не е коте в торба :wink:

Потребителски аватар
Perso
Автомобил:
Двигател:

:))

Мнениеот Perso » Чет 24 апр 2008 21:55

po snimka kakvo da mislime?
kupuva6 ili ne!

Потребителски аватар
taskbg
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот taskbg » Чет 24 апр 2008 22:32

за сега не, искам поне малко да се образовам по темата а по натам ще видим... :roll:

Потребителски аватар
BuGmaN
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот BuGmaN » Чет 24 апр 2008 23:21

Задния прозорец от Сплит въобще не се връзва с тва купе, от там колата вече губи стойност, двигателя пък най-вероятно е прегрят заради отворите от където минават тръбите за парното оставени отворени и влизащият от там горещ въздух, малкият въздушен филтър също е тормозил мотора, интериора нещо куца и той, пуснал е малки снимки вероятно за да прикрие и други неща, снимал е срещу слунцето може и нарочно, може и от акъл., за тая кола освен някой, който да си мисли, че тва е Сплит не виждам кой ще натдава, но нито продавача ще получи каквото му трябва нито копувача :lol: ... :wink:

Потребителски аватар
taskbg
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот taskbg » Пет 25 апр 2008 7:08

BuGmaN, много благодаря за отговора :) Нищо от това което си изредил не би ми направо впечатление от 5-6 мижави снимки, но си личи че вие сте бръмбарни енциклопедисти

Поздрави

Потребителски аватар
asentm
airman
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот asentm » Пет 25 апр 2008 8:21

абе не съм на същото мнение .
за тази цена на колата толкова струва само боядисването, което поне на снимката е перфектно, няма ръжди, което означава че и купето сигурно е наред ....това за задния джам-ами така му харесва на човека, колата не е за музей, а за кеф
това че са махнати тръбите не е болка има тапи, които се слагат там, ако колага се кара на горещо време за да охлажда по.добре цилиндрите, този малък филтър го боли ...на карбуратора и без това с оригиналния карб, костенура си е трамвай.
за мен колата си струва отвякъде стига да се видят колко са и транспортните разходи

Върни се в “Air Cooled & Boxer”